Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Huragan Wojska LZS Jafa Oława
Pierwsza 1.02 Tactiek 1
43% Balbezit 57%
68% Spel op eigen helft 32%
6 Doelpogingen 18
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
34.6 gemiddelde waardering 46.8
redelijk Schieten solide
redelijk Passen solide
matig Verdedigen redelijk


5e minuut.
Urani bereikt de bal nog maar net als eerste. Urani geeft de bal voor. Daar is Sbrozi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ubertini is nu in balbezit. Ubertini schiet op doel. Kovis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

7e minuut.
Rážek passt de bal in één keer door. van Hoye rent richting de bal. Maropoulos bereikt de bal nog maar net als eerste. van Hoye verovert de bal door een tackle van achteren. van Hoye haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Huragan Wojska - LZS Jafa Oława 0:1

9e minuut.
Rážek speelt de bal door. van Hoye bereikt de bal nog maar net als eerste. van Hoye passt de bal met de wreef. Skulme geeft een hoge lob. Biajgo maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Urani geeft de bal voor. Duggan geeft de bal voor. Maropoulos kan de bal niet met de borst controleren. van Hoye bereikt de bal nog maar net als eerste. van Hoye haalt uit met een fantastische trap. Kotwas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Biajgo rent richting de bal. Biajgo draait met de bal, schiet en ... Kotwas maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Huragan Wojska - LZS Jafa Oława 0:2

24e minuut.
Curió probeert naar een medespeler te passen. Rážek bereikt de bal nog maar net als eerste. Rážek passt de bal in één keer door. van Hoye bereikt de bal nog maar net als eerste. van Hoye draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Wcisło geeft de bal voor. Inworp. Rážek met de inworp. Curió bereikt de bal nog maar net als eerste. Curió geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
Huragan Wojska - LZS Jafa Oława 0:3

28e minuut.
Skulme kopt de bal weg. Daar is Biajgo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Biajgo probeert naar een medespeler te passen. van Hoye is nu in balbezit. van Hoye draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

34e minuut.
Wcisło geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Rážek zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Curió rent richting de bal. Curió geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Maropoulos probeert naar een medespeler te passen. Wcisło probeert de bal met de borst te controleren. van Hoye verovert de bal door een tackle van achteren. van Hoye schiet op doel. Kotwas maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Buitenspel voor Laluz. Goede buitenspelval van de verdediging. Sbrozi maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. van Hoye kopt de bal weg. Biajgo is nu in balbezit. Biajgo schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Rapallo geeft een lange en hoge pass. Ubertini probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Haken bereikt de bal nog maar net als eerste. Ubertini onderschept slim de pass. Ubertini haalt uit met een fantastische trap. Kovis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

42e minuut.
Amarilla geeft een hoge lob. Maropoulos kopt de bal weg. Daar is Andreev, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ubertini is nu in balbezit. Ubertini schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Huragan Wojska 67%, LZS Jafa Oława 33%.
Huragan Wojska - LZS Jafa Oława 0:3

49e minuut.
Biajgo rent richting de bal. van Hoye rent richting de bal. Arghezi legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! van Hoye raakt geblesseerd tijdens het duel. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. van Hoye neemt zijn aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
Huragan Wojska - LZS Jafa Oława 0:4

51e minuut.
Skulme probeert naar een medespeler te passen. Biajgo is nu in balbezit. Rapallo probeert naar een medespeler te passen. Biajgo rent richting de bal. Biajgo schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

62e minuut.
Daar is Arghezi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. van Hoye bereikt de bal nog maar net als eerste. van Hoye passt de bal met de wreef. Biajgo rent richting de bal. Biajgo draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

64e minuut.
Wyrzykowski geeft een lange en hoge pass. Amarilla kopt de bal weg. van Hoye rent richting de bal. Rážek rent richting de bal. Rážek geeft een hoge lob. Kotwas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

83e minuut.
Andreev kopt de bal weg. Klungelig pakt Skulme de bal. Skulme passt de bal zonder na te denken. van Hoye rent richting de bal. van Hoye haalt uit met een fantastische trap. Paal!
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Amarilla kopt de bal weg. van Hoye bereikt de bal nog maar net als eerste. van Hoye geeft de bal voor. Skulme rent richting de bal. Skulme geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Rážek bereikt de bal nog maar net als eerste. Rážek speelt de bal door. van Hoye is nu in balbezit. van Hoye haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Huragan Wojska - LZS Jafa Oława 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Huragan Wojska 70%, LZS Jafa Oława 30%.
Huragan Wojska - LZS Jafa Oława 0:5