Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Nestea FC Pędzące Orki
Nestak3 Tactiek Normal
61% Balbezit 39%
21% Spel op eigen helft 79%
33 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
35.8 gemiddelde waardering 15.2
solid Schieten poor
good Passen unsatisfactory
good Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Kmiecik geeft een lange en hoge pass. Holum is nu in balbezit. Rydlewski onderschept slim de pass. Kocór onderschept slim de pass. Kocór geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Klungelig pakt Gronek de bal. Gronek geeft een hoge lob. Nikiel met een sublieme pass. El Assoudi is nu in balbezit. El Assoudi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Nestea FC - Pędzące Orki 1:0

9e minuut.
Holum met de inworp. Kocór rent richting de bal. Kocór geeft een hoge lob. Klungelig pakt El Assoudi de bal. El Assoudi draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Holum geeft de bal voor. Roets kopt de bal weg. El Assoudi rent richting de bal. El Assoudi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Nestea FC - Pędzące Orki 2:0

12e minuut.
Roets is nu in balbezit. Roets geeft een hoge lob. El Assoudi is nu in balbezit. El Assoudi haalt uit met een fantastische trap. Anuszewski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Nestea FC - Pędzące Orki 3:0

15e minuut.
Nikiel rent richting de bal. Nikiel speelt de bal door. El Assoudi bereikt de bal nog maar net als eerste. El Assoudi haalt uit met een fantastische trap. Anuszewski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Nestea FC - Pędzące Orki 4:0

15e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Anuszewski niet meer kan verder spelen. Stefaniuk komt het veld opgelopen.

16e minuut.
Roets verovert de bal door een tackle van achteren. Roets passt de bal in één keer door. El Assoudi is nu in balbezit. El Assoudi haalt uit met een fantastische trap. Stefaniuk maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Nestea FC - Pędzące Orki 5:0

18e minuut.
Pohjala bereikt de bal nog maar net als eerste. Bereza tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Pohjala is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Kmiecik zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. El Assoudi bereikt de bal nog maar net als eerste. El Assoudi schiet op doel. Na een snelle pass probeert Kapaon de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Kocór verovert de bal door een tackle van achteren. Kocór geeft een hoge lob. Daar is El Assoudi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nikiel is nu in balbezit. Nikiel haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Holum onderschept slim de pass. Holum probeert naar een medespeler te passen. El Assoudi rent richting de bal. El Assoudi draait met de bal, schiet en ... Stefaniuk maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Kocór geeft een hoge lob. Bożek probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Roets probeert naar een medespeler te passen. Daar is El Assoudi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. El Assoudi haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Holum is nu in balbezit. Holum met een sublieme pass. Roets probeert naar een medespeler te passen. El Assoudi rent richting de bal. El Assoudi haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Stefaniuk trapt de bal weg. Kocór kopt de bal weg. Daar is Holum, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Holum geeft een hoge lob. El Assoudi krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Roets bereikt de bal nog maar net als eerste. Roets geeft een hoge lob. Daar is El Assoudi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. El Assoudi schiet op doel. Stefaniuk maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Nestea FC - Pędzące Orki 6:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nestea FC 21%, Pędzące Orki 79%.
Nestea FC - Pędzące Orki 6:0

48e minuut.
Nikiel onderschept slim de pass. Nikiel met een sublieme pass. El Assoudi is nu in balbezit. El Assoudi haalt uit met een fantastische trap. Stefaniuk probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Nestea FC - Pędzące Orki 7:0

49e minuut.
Kmiecik geeft een hoge lob. Nikiel heeft problemen om de bal te vangen. Nikiel probeert naar een medespeler te passen. El Assoudi rent richting de bal. El Assoudi draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Roets bereikt de bal nog maar net als eerste. Roets passt de bal zonder na te denken. Bożek rent richting de bal. El Assoudi onderschept slim de pass. El Assoudi draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

55e minuut.
Holum met een snelle inworp. Kocór bereikt de bal nog maar net als eerste. Kocór passt de bal zonder na te denken. Nikiel is nu in balbezit. Nikiel draait met de bal, schiet en ... Paal!
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Roets geeft een hoge lob. Holum bereikt de bal nog maar net als eerste. Holum passt de bal in één keer door. Klungelig pakt El Assoudi de bal. El Assoudi haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Nikiel onderschept slim de pass. Nikiel geeft een hoge lob. El Assoudi is nu in balbezit. El Assoudi haalt uit met een fantastische trap. Stefaniuk probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Nestea FC - Pędzące Orki 8:0

67e minuut.
Kocór is nu in balbezit. Warszycki speelt de bal door. Rydlewski probeert naar een medespeler te passen. Gronek rent richting de bal. Gronek geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. El Assoudi is nu in balbezit. El Assoudi haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

69e minuut.
Rydlewski heeft problemen om de bal te vangen. Holum bereikt de bal nog maar net als eerste. Holum geeft een lange en hoge pass. Daar is El Assoudi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. El Assoudi schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

70e minuut.
Rydlewski met een sublieme pass. Kocór rent richting de bal. Kocór geeft een hoge lob. Daar is El Assoudi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. El Assoudi draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Holum geeft een lange en hoge pass. Roets is nu in balbezit. Roets passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt El Assoudi de bal. El Assoudi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Nestea FC - Pędzące Orki 9:0

80e minuut.
Bożek bereikt de bal nog maar net als eerste. Nikiel verovert de bal door een tackle van achteren. Nikiel met een sublieme pass. El Assoudi is nu in balbezit. El Assoudi haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

82e minuut.
Roets is nu in balbezit. Roets passt de bal met de wreef. Nikiel is nu in balbezit. Nikiel draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Warszycki de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Nestea FC - Pędzące Orki 10:0

86e minuut.
Doeltrap. Stefaniuk met een harde bal richting middenveld. Kocór kopt de bal weg. Nikiel is nu in balbezit. Nikiel haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Nestea FC - Pędzące Orki 11:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nestea FC 22%, Pędzące Orki 78%.
Nestea FC - Pędzące Orki 11:0