Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
On My Way Team FC 72 BYDLAKI
433 Tactiek 352ja
54% Balbezit 46%
49% Spel op eigen helft 51%
21 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
40.1 gemiddelde waardering 36
solid Schieten average
average Passen adequate
solid Verdedigen average


3e minuut.
Vadim rent richting de bal. Vadim passt de bal zonder na te denken. Na een snelle pass probeert Mejuto González de bal onder controle te krijgen. Bandarevich bereikt de bal nog maar net als eerste. Bandarevich draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
On My Way Team - FC 72 BYDLAKI 1:0

7e minuut.
Inworp. Breahna met een snelle inworp. Mejuto González bereikt de bal nog maar net als eerste. Mejuto González geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Rolko probeert naar een medespeler te passen. Dombek is nu in balbezit. Bandarevich bereikt de bal nog maar net als eerste. Florescu rent richting de bal. Florescu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Binerowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Binerowski probeert naar een medespeler te passen. Florescu is nu in balbezit. Bandarevich is nu in balbezit. Bandarevich haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Bandarevich is nu in balbezit. Hanuščák is nu in balbezit. Hanuščák passt de bal in één keer door. Florescu is nu in balbezit. Florescu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Suliński speelt de bal door. Czerembor rent richting de bal. Czerembor met een sublieme pass. Gasnier rent richting de bal. Gasnier draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Czerembor bereikt de bal nog maar net als eerste. Pawlis rent richting de bal. Czerembor tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Czerembor krijgt een gele kaart. Pawlis raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Pawlis kan niet meer verder spelen. Lubatti komt het veld opgelopen.

27e minuut.
Vadim speelt de bal door. Hanuščák is nu in balbezit. Hanuščák geeft een hoge lob. Florescu rent richting de bal. Florescu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Mejuto González bereikt de bal nog maar net als eerste. Vadim is nu in balbezit. Vadim passt de bal zonder na te denken. Bandarevich is nu in balbezit. Bandarevich schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

36e minuut.
Wujaszczyk zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bandarevich rent richting de bal. Bandarevich passt de bal zonder na te denken. Florescu is nu in balbezit. Florescu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Gasnier is nu in balbezit. Janin legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Gasnier raakt geblesseerd tijdens het duel. Kałuska neemt de penalty, wat een uithaal! Abugattás probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
On My Way Team - FC 72 BYDLAKI 1:1

44e minuut.
Górek probeert naar een medespeler te passen. Bandarevich rent richting de bal. Bandarevich passt de bal met de wreef. Florescu rent richting de bal. Florescu haalt uit met een fantastische trap. Cyra bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: On My Way Team 48%, FC 72 BYDLAKI 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
On My Way Team - FC 72 BYDLAKI 1:1

53e minuut.
Breahna geeft de bal voor. Binerowski is nu in balbezit. Binerowski geeft een hoge lob. Florescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Florescu schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

57e minuut.
Vadim probeert naar een medespeler te passen. Lubatti rent richting de bal. Lubatti met een sublieme pass. Florescu rent richting de bal. Florescu schiet op doel. Cyra probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

62e minuut.
Suliński heeft problemen om de bal te vangen. Dombek verovert de bal door een tackle van achteren. Dombek probeert naar een medespeler te passen. Daar is Florescu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Florescu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Lubatti bereikt de bal nog maar net als eerste. Lubatti geeft een hoge lob. Florescu rent richting de bal. Florescu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Kałuska kopt de bal weg. Gasnier heeft problemen om de bal te vangen. Czerembor rent richting de bal. Gasnier is nu in balbezit. Gasnier schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Vadim is nu in balbezit. Vadim passt de bal zonder na te denken. Florescu is nu in balbezit. Florescu schiet op doel. Cyra probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
On My Way Team - FC 72 BYDLAKI 2:1

82e minuut.
Rolko verovert de bal door een tackle van achteren. Rolko passt de bal in één keer door. Florescu rent richting de bal. Florescu haalt uit met een fantastische trap. Niejadlik probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Breahna zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Suliński speelt de bal door. Gasnier heeft problemen om de bal te vangen. Gasnier haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
On My Way Team - FC 72 BYDLAKI 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: On My Way Team 50%, FC 72 BYDLAKI 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
On My Way Team - FC 72 BYDLAKI 2:2