Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Pajacykowo KS Lechia Tomaszów Maz.
343 Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
52% Spel op eigen helft 48%
4 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.3 gemiddelde waardering 19
weak Schieten weak
poor Passen weak
poor Verdedigen unsatisfactory


8e minuut.
Praski passt de bal met de wreef. Na een snelle pass probeert Nicoń de bal onder controle te krijgen. Parol rent richting de bal. Witaszek bereikt de bal nog maar net als eerste. Witaszek schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Bojanowski probeert de bal met de borst te controleren. Rzeczycki bereikt de bal nog maar net als eerste. Rzeczycki probeert naar een medespeler te passen. Ryczel is nu in balbezit. Ryczel schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Doeltrap. Zawidowski trapt de bal weg van het doel. Moczygęba speelt de bal door. Ryczel is nu in balbezit. Ryczel draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Rzeczycki is nu in balbezit. Rzeczycki probeert naar een medespeler te passen. Mnich verovert de bal door een tackle van achteren. Rempała bereikt de bal nog maar net als eerste. Rempała geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Klungelig pakt Marek de bal. Skolek bereikt de bal nog maar net als eerste. Jurczyga is nu in balbezit. Skolek verovert de bal door een tackle van achteren. Skolek haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Skolek is nu in balbezit. Skolek probeert naar een medespeler te passen. Marek is nu in balbezit. Cieślarczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Cieślarczyk haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Pajacykowo 53%, KS Lechia Tomaszów Maz. 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Pajacykowo - KS Lechia Tomaszów Maz. 0:0

47e minuut.
Skolek bereikt de bal nog maar net als eerste. Skolek passt de bal in één keer door. Cieślarczyk is nu in balbezit. Cieślarczyk draait met de bal, schiet en ... Trębicki probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Pajacykowo - KS Lechia Tomaszów Maz. 1:0

56e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Rzeczycki met de inworp. Witaszek bereikt de bal nog maar net als eerste. Witaszek schiet op doel. Na een snelle pass probeert Parol de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Kowalczewski geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Babiak zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Marek rent richting de bal. Marek geeft een hoge lob. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Pajacykowo 52%, KS Lechia Tomaszów Maz. 48%.
FC Pajacykowo - KS Lechia Tomaszów Maz. 1:0