Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
WALLACHIA Lichiresti Old Club
univ Tactiek 4312
47% Balbezit 53%
51% Spel op eigen helft 49%
16 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
6 Buitenspel 1
62.3 gemiddelde waardering 64.5
formidable Schieten very good
very good Passen excellent
formidable Verdedigen formidable


1e minuut.
Olszówka onderschept slim de pass. Olszówka passt de bal met de wreef. Hambartsumyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Hambartsumyan schiet op doel. Palojoki probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
WALLACHIA - Lichiresti Old Club 0:1

16e minuut.
Hyjek bereikt de bal nog maar net als eerste. Tica verovert de bal door een tackle van achteren. Tica passt de bal in één keer door. Porras bereikt de bal nog maar net als eerste. Porras schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

19e minuut.
Olszówka raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Mihnea komt het veld opgelopen. Łysiak met een snelle inworp. Grădescu geeft een hoge lob. Porras rent richting de bal. Porras draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
WALLACHIA - Lichiresti Old Club 1:1

22e minuut.
Daar is Grădescu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Grădescu geeft de bal voor. Tica bereikt de bal nog maar net als eerste. Tica haalt uit met een fantastische trap. Michalczyk werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
WALLACHIA - Lichiresti Old Club 2:1

24e minuut.
Atencio speelt de bal door. Grădescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Grădescu passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Tica de bal. Tica schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

29e minuut.
Millinkhoffer is nu in balbezit. Linati speelt de bal door. Grădescu rent richting de bal. Grădescu geeft een lange en hoge pass. Porras springt en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

30e minuut.
Łysiak passt de bal met de wreef. Porras rent richting de bal. Wat een zware overtreding van Linati ... Strafschop! Porras raakt geblesseerd tijdens het duel. Porras zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Michalczyk bokst de bal weg. Paal!

33e minuut.
Hambartsumyan bereikt de bal nog maar net als eerste. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Mihnea neemt de hoekschop. Hambartsumyan krijgt zijn hoofd ertegen. Palojoki maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
WALLACHIA - Lichiresti Old Club 2:2

44e minuut.
Gornakov kopt de bal weg. Torbensen probeert de bal aan de voet te houden. Torbensen geeft een hoge lob. Mihnea rent richting de bal. Mihnea haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: WALLACHIA 47%, Lichiresti Old Club 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
WALLACHIA - Lichiresti Old Club 2:2

46e minuut.
Karaś komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Atencio verovert de bal door een tackle van achteren. Atencio geeft de bal voor. Grădescu is nu in balbezit. Grădescu geeft een lange en hoge pass. Tica krijgt zijn hoofd ertegen. Michalczyk probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

57e minuut.
Muzambinho rent richting de bal. Muzambinho passt de bal zonder na te denken. Łysiak probeert naar een medespeler te passen. Tica rent richting de bal. Tica schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Karaś kopt de bal weg. Palojoki met een sublieme pass. Bielicki kopt de bal weg. Mihnea bereikt de bal nog maar net als eerste. Mihnea haalt uit met een fantastische trap. Palojoki probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

72e minuut.
Torbensen bereikt de bal nog maar net als eerste. Torbensen geeft de bal voor. Mihnea is nu in balbezit. Mihnea geeft een lange en hoge pass. Gornakov krijgt zijn hoofd ertegen. Palojoki bokst de bal weg.

78e minuut.
Łysiak geeft een lange en hoge pass. Tica rent richting de bal. Domagalski bereikt de bal nog maar net als eerste. Tica onderschept slim de pass. Tica draait met de bal, schiet en ... Michalczyk kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

82e minuut.
Mihnea bereikt de bal nog maar net als eerste. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mihnea met de inworp. Bielicki geeft een hoge lob. Gornakov krijgt zijn hoofd ertegen. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Muzambinho met een sublieme pass. Łysiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Łysiak probeert naar een medespeler te passen. Porras is nu in balbezit. Porras schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Ruciński geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mihnea met de inworp. Bielicki geeft een hoge lob. Gornakov krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: WALLACHIA 56%, Lichiresti Old Club 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
WALLACHIA - Lichiresti Old Club 2:2