Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2023-06-07 18:03
  • Competitiewedstrijd: Liga III.01
  • Stadion: Old Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 23999
Lichiresti Old Club WALLACHIA
4312 Tactiek univ
50% Balbezit 50%
52% Spel op eigen helft 48%
6 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
1 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 3
61.2 gemiddelde waardering 60.8
uitstekend Schieten uitstekend
zeer goed Passen zeer goed
uitstekend Verdedigen uitmuntend


1e minuut.
Olszówka passt de bal zonder na te denken. Karaś rent richting de bal. Muzambinho maakt een afschuwelijke overtreding. Muzambinho krijgt een gele kaart.

3e minuut.
Tica schiet op doel. Millinkhoffer probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Łysiak zal de hoekschop nemen. Tica krijgt zijn hoofd ertegen. Michalczyk verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

10e minuut.
Wyszyński geeft een hoge lob. Ruciński bereikt de bal nog maar net als eerste. Karaś schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, Karaś moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Karaś schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

23e minuut.
Policht is nu in balbezit. Policht passt de bal in één keer door. Zolović heeft problemen om de bal te vangen. Budinić is nu in balbezit. Budinić draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

30e minuut.
Budinić rent richting de bal. Zolović is nu in balbezit. Budinić verovert de bal door een tackle van achteren. Budinić draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

36e minuut.
Klungelig pakt Porras de bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Grădescu zal de hoekschop nemen. Tica springt en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lichiresti Old Club 53%, WALLACHIA 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Lichiresti Old Club - WALLACHIA 0:0

55e minuut.
Grădescu geeft een lange en hoge pass. Linati bereikt de bal nog maar net als eerste. Tica maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Tica naar de kleedkamers voor een vroege douche.

71e minuut.
Wyszyński speelt de bal door. Olszówka is nu in balbezit. Ruciński legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Ruciński krijgt een gele kaart. Olszówka is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Budinić kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot.
GOOOAAAAAAL!!!
Lichiresti Old Club - WALLACHIA 1:0

75e minuut.
Šedurskas speelt de bal door. Kozicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Porras bereikt de bal nog maar net als eerste. Porras schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Lichiresti Old Club - WALLACHIA 1:1

77e minuut.
Pudel komt het veld opgelopen. Orava komt het veld opgelopen.

90e minuut.
Grădescu passt de bal in één keer door. Porras bereikt de bal nog maar net als eerste. Linati bereikt de bal nog maar net als eerste. Porras verovert de bal door een tackle van achteren. Porras haalt uit met een fantastische trap. Michalczyk verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lichiresti Old Club 51%, WALLACHIA 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Lichiresti Old Club - WALLACHIA 1:1