Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2023-05-31 18:03
  • Competitiewedstrijd: Liga III.01
  • Stadion: Seriosii Arena
  • Weer: Zwaarbewolkt
    en regen
  • Toeschouwers: 33136
Seriosii WALLACHIA
91 Tactiek univ
50% Balbezit 50%
51% Spel op eigen helft 49%
9 Doelpogingen 14
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
64.1 gemiddelde waardering 56.5
uitstekend Schieten formidabel
uitstekend Passen solide
formidabel Verdedigen uitstekend


5e minuut.
Sosa kopt de bal weg. Fakiroğlu rent richting de bal. Fakiroğlu passt de bal zonder na te denken. Hrepka rent richting de bal. Hrepka schiet op doel. Palojoki bokst de bal weg. Klungelig pakt Maleszewski de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Seriosii - WALLACHIA 1:0

10e minuut.
Nedeljkov met een sublieme pass. Fakiroğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Fakiroğlu speelt de bal door. Hrepka rent richting de bal. Hrepka schiet op doel. Palojoki verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

13e minuut.
Daar is Ilabaca, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ilabaca probeert naar een medespeler te passen. Despotopoulos rent richting de bal. Tica verovert de bal door een tackle van achteren. Tica haalt uit met een fantastische trap. Vagner kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

15e minuut.
Muzambinho is nu in balbezit. Muzambinho passt de bal zonder na te denken. Porras bereikt de bal nog maar net als eerste. Porras schiet op doel. Vagner maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Seriosii - WALLACHIA 1:1

24e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Grădescu met een snelle inworp. Łysiak is nu in balbezit. Łysiak geeft de bal voor. Porras krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Ruciński speelt de bal door. Dantas rent richting de bal. Dantas passt de bal met de wreef. Porras is nu in balbezit. Porras draait met de bal, schiet en ... Vagner kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Seriosii - WALLACHIA 1:2

27e minuut.
Sosa rent richting de bal. Sosa geeft een lange en hoge pass. Maleszewski rent richting de bal. Maleszewski draait met de bal, schiet en ... Palojoki maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Seriosii - WALLACHIA 2:2

28e minuut.
Tica bereikt de bal nog maar net als eerste. Ilabaca verovert de bal door een tackle van achteren. Porras rent richting de bal. Porras schiet op doel. Vagner probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Seriosii - WALLACHIA 2:3

36e minuut.
Czerniakowski probeert naar een medespeler te passen. Nedeljkov bereikt de bal nog maar net als eerste. Nedeljkov geeft een hoge lob. Atencio kopt de bal weg. Muzambinho geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

43e minuut.
Ruciński geeft de bal voor. Porras kopt de bal weg. Tica bereikt de bal nog maar net als eerste. Tica schiet op doel. Vagner werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Seriosii - WALLACHIA 2:4

45e minuut.
Czerniakowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Grădescu onderschept slim de pass. Grădescu met een sublieme pass. Tica rent richting de bal. Tica schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Seriosii 55%, WALLACHIA 45%.
Seriosii - WALLACHIA 2:4

51e minuut.
Atencio verovert de bal door een tackle van achteren. Dantas met een sublieme pass. Muzambinho rent richting de bal. Maleszewski verovert de bal door een tackle van achteren. Maleszewski haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

55e minuut.
Na een snelle pass probeert Porras de bal onder controle te krijgen. Nedeljkov is nu in balbezit. Nedeljkov geeft de bal voor. Fakiroğlu is nu in balbezit. Fakiroğlu geeft een lange en hoge pass. Palojoki bokst de bal weg. Bajer kopt de bal weg. Asimidis geeft een hoge lob. Maleszewski springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

57e minuut.
Despotopoulos onderschept slim de pass. Despotopoulos geeft de bal voor. Klungelig pakt Ruciński de bal. Hrepka rent richting de bal. Hrepka draait met de bal, schiet en ... Palojoki kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

59e minuut.
Grădescu passt de bal in één keer door. Tica rent richting de bal. Ilabaca onderschept slim de pass. Porras bereikt de bal nog maar net als eerste. Porras draait met de bal, schiet en ... Vagner verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

70e minuut.
Grădescu is nu in balbezit. Grădescu geeft een hoge lob. Ochoa rent richting de bal. Porras verovert de bal door een tackle van achteren. Porras haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

76e minuut.
Ruciński onderschept slim de pass. Ruciński geeft de bal voor. Tica is nu in balbezit. Tica haalt uit met een fantastische trap. Vagner maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Seriosii - WALLACHIA 2:5

77e minuut.
Pudel komt het veld opgelopen. Orava komt het veld opgelopen.

77e minuut.
Ilabaca verovert de bal door een tackle van achteren. Nedeljkov met een sublieme pass. Czerniakowski rent richting de bal. Czerniakowski geeft de bal voor. Hrepka springt en kopt de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Seriosii - WALLACHIA 3:5

81e minuut.
Grădescu probeert naar een medespeler te passen. Tica is nu in balbezit. Tica passt de bal zonder na te denken. Porras rent richting de bal. Porras draait met de bal, schiet en ... Vagner verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

88e minuut.
Nedeljkov geeft de bal voor. Maleszewski heeft problemen om de bal te vangen. Dantas speelt de bal door. Porras is nu in balbezit. Porras schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

89e minuut.
Bajer kopt de bal weg. Klungelig pakt Łysiak de bal. Muzambinho geeft een lange en hoge pass. Tica rent richting de bal. Tica draait met de bal, schiet en ... Vagner verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Seriosii 46%, WALLACHIA 54%.
Seriosii - WALLACHIA 3:5