Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Anonymous WALLACHIA
ATAC 23 Tactiek univ
51% Balbezit 49%
46% Spel op eigen helft 54%
14 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 1
62.5 gemiddelde waardering 56.6
uitstekend Schieten zeer goed
uitstekend Passen solide
formidabel Verdedigen uitmuntend


2e minuut.
Bajer geeft de bal voor. Porras kopt de bal weg. Bülbül bereikt de bal nog maar net als eerste. Tica onderschept slim de pass. Tica haalt uit met een fantastische trap. Gogola verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

9e minuut.
Alibegović rent richting de bal. Langowski rent richting de bal. Dantas legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Dantas krijgt een gele kaart. Langowski raakt geblesseerd tijdens het duel. Langowski neemt de penalty, wat een uithaal!
GOOOAAAAAAL!!!
FC Anonymous - WALLACHIA 1:0

14e minuut.
Uusikangas rent richting de bal. Atencio is nu in balbezit. Met opzet legt Uusikangas zijn tegenspeler op de grond. Uusikangas krijgt een gele kaart.

19e minuut.
Ruciński met een sublieme pass. Łysiak rent richting de bal. Łysiak met een sublieme pass. Porras rent richting de bal. Porras haalt uit met een fantastische trap. Gogola verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

20e minuut.
Ruciński bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciemny verovert de bal door een tackle van achteren. Ciemny probeert naar een medespeler te passen. Langowski is nu in balbezit. Langowski schiet op doel. Palojoki verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

23e minuut.
Atencio heeft problemen om de bal te vangen. Langowski onderschept slim de pass. Zolović is nu in balbezit. Langowski verovert de bal door een tackle van achteren. Langowski schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

27e minuut.
Tica passt de bal zonder na te denken. Łysiak is nu in balbezit. Tica bereikt de bal nog maar net als eerste. Łysiak geeft een lange en hoge pass. Porras maakt een snoekduik en kopt de bal. Gogola bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Anonymous 49%, WALLACHIA 51%.
FC Anonymous - WALLACHIA 1:0

50e minuut.
Langowski is nu in balbezit. Langowski passt de bal zonder na te denken. Uusikangas is nu in balbezit. Uusikangas geeft de bal voor. Langowski springt en kopt de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Anonymous - WALLACHIA 2:0

51e minuut.
Derbin probeert naar een medespeler te passen. Ciemny speelt de bal door. Uusikangas rent richting de bal. Uusikangas geeft de bal voor. Langowski springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

55e minuut.
Uusikangas geeft een hoge lob. Ciemny kopt de bal weg. Klungelig pakt Bajer de bal. Langowski is nu in balbezit. Langowski draait met de bal, schiet en ... Palojoki kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

57e minuut.
Atencio bereikt de bal nog maar net als eerste. Uusikangas verovert de bal door een tackle van achteren. Uusikangas haalt uit met een fantastische trap. Zolović probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Langowski rent richting de bal. Palojoki probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

59e minuut.
Derbin bereikt de bal nog maar net als eerste. Derbin passt de bal in één keer door. Ciemny speelt de bal door. Langowski rent richting de bal. Langowski haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

61e minuut.
Łysiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Łysiak met een sublieme pass. Daar is Tica, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tica schiet op doel. Ebersbach probeert de bal aan de voet te houden. Gogola probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

70e minuut.
Ciemny is nu in balbezit. Ruciński begaat een overtreding. Ciemny is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Pudel komt het veld opgelopen. Derbin met een snel genomen vrije trap. Langowski krijgt zijn hoofd ertegen. Palojoki verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

75e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Orava komt het veld opgelopen.

83e minuut.
Ciemny is nu in balbezit. Ciemny met een sublieme pass. Langowski is nu in balbezit. Langowski haalt uit met een fantastische trap. Atencio probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Anonymous 43%, WALLACHIA 57%.
FC Anonymous - WALLACHIA 2:0