Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
WALLACHIA FC Anonymous
univ Tactiek hopaa-pa-pa
46% Balbezit 54%
54% Spel op eigen helft 46%
10 Doelpogingen 14
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
4 Buitenspel 1
60.6 gemiddelde waardering 64.6
excellent Schieten excellent
very good Passen formidable
outstanding Verdedigen formidable


4e minuut.
Mee geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Grădescu met de inworp. Tica rent richting de bal. Tica haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Łysiak speelt de bal door. Tica rent richting de bal. Tica passt de bal met de wreef. Porras rent richting de bal. Porras haalt uit met een fantastische trap. Gogola verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

9e minuut.
Šašić speelt de bal door. Langowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Bajer rent richting de bal. Langowski onderschept slim de pass. Langowski haalt uit met een fantastische trap. Palojoki verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
WALLACHIA - FC Anonymous 0:1

10e minuut.
Langowski is nu in balbezit. Šašić probeert naar een medespeler te passen. Niedbała is nu in balbezit. Niedbała geeft een hoge lob. Langowski krijgt zijn hoofd ertegen. Paal! Palojoki probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

19e minuut.
Atencio bereikt de bal nog maar net als eerste. Šašić verovert de bal door een tackle van achteren. Šašić probeert naar een medespeler te passen. Niedbała rent richting de bal. Niedbała draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Niedbała met een snelle inworp. Ciemny speelt de bal door. Šašić rent richting de bal. Šašić geeft een lange en hoge pass. Langowski springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

31e minuut.
Klungelig pakt Ciemny de bal. Łysiak met een sublieme pass. Tica rent richting de bal. Tica haalt uit met een fantastische trap. Gogola maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
WALLACHIA - FC Anonymous 1:1

43e minuut.
Klungelig pakt Ciemny de bal. Ciemny met een sublieme pass. Niedbała rent richting de bal. Niedbała geeft een lange en hoge pass. Langowski maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: WALLACHIA 57%, FC Anonymous 43%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
WALLACHIA - FC Anonymous 1:1

47e minuut.
Šašić rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Grădescu. Šašić is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Šašić zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Langowski springt en kopt de bal. Palojoki verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

53e minuut.
Dantas probeert naar een medespeler te passen. Porras rent richting de bal. Briscariu bereikt de bal nog maar net als eerste. Tica onderschept slim de pass. Tica draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
WALLACHIA - FC Anonymous 2:1

66e minuut.
Abdel Fatah bereikt de bal nog maar net als eerste. Grădescu onderschept slim de pass. Grădescu passt de bal in één keer door. Tica is nu in balbezit. Tica haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

69e minuut.
Derbin met een sublieme pass. Šašić speelt de bal door. Niedbała rent richting de bal. Niedbała geeft een hoge lob. Langowski maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Buitenspel voor Porras. Goede buitenspelval van de verdediging. Pudel komt het veld opgelopen. Orava komt het veld opgelopen. Briscariu neemt vlug de vrije trap. Ruciński is nu in balbezit. Niedbała schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, Niedbała moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Niedbała schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

83e minuut.
Łysiak passt de bal zonder na te denken. Muzambinho met een sublieme pass. Porras is nu in balbezit. Porras haalt uit met een fantastische trap. Gogola maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
WALLACHIA - FC Anonymous 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: WALLACHIA 51%, FC Anonymous 49%.
WALLACHIA - FC Anonymous 3:1