Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Steaua Football Class WALLACHIA
no Tactiek univ
51% Balbezit 49%
46% Spel op eigen helft 54%
11 Doelpogingen 12
4 Overtredingen 3
2 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 2
70.6 gemiddelde waardering 62.5
excellent Schieten formidable
excellent Passen very good
brilliant Verdedigen outstanding


3e minuut.
Inworp. Grădescu met een snelle inworp. Quang Trường is nu in balbezit. Tica verovert de bal door een tackle van achteren. Tica draait met de bal, schiet en ... Górkiewicz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

6e minuut.
Paulou is nu in balbezit. Igor bereikt de bal nog maar net als eerste. Atencio legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Igor raakt geblesseerd tijdens het duel. Krucký zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Cruzmaltino geeft een hoge lob. Igor kopt de bal weg. Dantas geeft een lange en hoge pass. Tica is nu in balbezit. Tica schiet op doel. Górkiewicz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

16e minuut.
Vîlcu maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Atencio bereikt de bal nog maar net als eerste. Igor onderschept slim de pass. Igor schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Steaua Football Class - WALLACHIA 1:0

24e minuut.
Porras speelt de bal door. Tica bereikt de bal nog maar net als eerste. Muskietorz tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Muskietorz krijgt een gele kaart.

26e minuut.
Łysiak met een sublieme pass. Grădescu is nu in balbezit. Grădescu geeft een lange en hoge pass. Porras bereikt de bal nog maar net als eerste. Porras haalt uit met een fantastische trap. Górkiewicz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Łysiak geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Tica springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Grădescu met een snelle inworp. Tica bereikt de bal nog maar net als eerste. Wat een zware overtreding van Quang Trường ... Strafschop! Quang Trường krijgt een gele kaart. Tica is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Tica kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Steaua Football Class - WALLACHIA 1:1

37e minuut.
Paulou speelt de bal door. Pacholski bereikt de bal nog maar net als eerste. Pacholski probeert naar een medespeler te passen. Chmielewski is nu in balbezit. Chmielewski schiet op doel. Palojoki verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

41e minuut.
Cruzmaltino zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Łysiak met een sublieme pass. Klungelig pakt Tica de bal. Tica haalt uit met een fantastische trap. Górkiewicz maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.

44e minuut.
Paulou met een sublieme pass. Pacholski bereikt de bal nog maar net als eerste. Pacholski speelt de bal door. Chmielewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Chmielewski schiet op doel. Palojoki bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Steaua Football Class 50%, WALLACHIA 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Steaua Football Class - WALLACHIA 1:1

49e minuut.
Palojoki probeert naar een medespeler te passen. Quang Trường kopt de bal weg. Igor rent richting de bal. Paulou rent richting de bal. Paulou geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Zolović kopt de bal weg. Krucký geeft een hoge lob. Klungelig pakt Igor de bal. Igor schiet op doel. Zolović probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Palojoki bokst de bal weg.

64e minuut.
Ruciński maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Porras bereikt de bal nog maar net als eerste. Tica is nu in balbezit. Porras bereikt de bal nog maar net als eerste. Porras schiet op doel. Górkiewicz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

68e minuut.
Bajer geeft een hoge lob. Porras is nu in balbezit. Quang Trường maakt een afschuwelijke overtreding. Quang Trường is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

86e minuut.
Pacholski speelt de bal door. Chmielewski rent richting de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Pacholski zal de hoekschop nemen. Igor krijgt zijn hoofd ertegen. Palojoki bokst de bal weg.

89e minuut.
Muzambinho met een sublieme pass. Grădescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Grădescu met een sublieme pass. Porras is nu in balbezit. Porras draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Steaua Football Class 42%, WALLACHIA 58%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Steaua Football Class - WALLACHIA 1:1