Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2023-04-19 18:03
  • Competitiewedstrijd: Liga III.01
  • Stadion: Anfield Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en koel
  • Toeschouwers: 29305
liv WALLACHIA
x Tactiek univ
50% Balbezit 50%
59% Spel op eigen helft 41%
4 Doelpogingen 18
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
2 Buitenspel 3
55.1 gemiddelde waardering 61.9
zeer goed Schieten formidabel
solide Passen zeer goed
zeer goed Verdedigen formidabel


6e minuut.
Łysiak kopt de bal weg. Muzambinho bereikt de bal nog maar net als eerste. Muzambinho passt de bal zonder na te denken. Tica is nu in balbezit. Tica draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Poolsepp verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

14e minuut.
Pâslaru geeft een lange en hoge pass. Daar is Grădescu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Altınoğuz bereikt de bal nog maar net als eerste. Altınoğuz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
liv - WALLACHIA 1:0

19e minuut.
Grădescu verovert de bal door een tackle van achteren. Grădescu geeft een lange en hoge pass. Tica kopt de bal weg. Porras bereikt de bal nog maar net als eerste. Porras haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Muzambinho is nu in balbezit. Pâslaru onderschept slim de pass. Pâslaru met een sublieme pass. Amarilla is nu in balbezit. Amarilla geeft een hoge lob. Palojoki probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

29e minuut.
Militaru geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Grădescu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Porras rent richting de bal. Porras draait met de bal, schiet en ... Poolsepp probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

33e minuut.
Palokallio is nu in balbezit. Dantas onderschept slim de pass. Dantas geeft een lange en hoge pass. Tica is nu in balbezit. Tica draait met de bal, schiet en ... Poolsepp kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

37e minuut.
Wiercipięta kopt de bal weg. Łysiak is nu in balbezit. Łysiak geeft een hoge lob. Tica springt en kopt de bal. Poolsepp maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
liv - WALLACHIA 1:1

40e minuut.
Ruciński passt de bal zonder na te denken. Pâslaru is nu in balbezit. Palokallio is nu in balbezit. Ruciński verovert de bal door een tackle van achteren. Pâslaru geeft een hoge lob. Palojoki kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

42e minuut.
Palokallio is nu in balbezit. Ruciński verovert de bal door een tackle van achteren. Ruciński geeft de bal voor. Tica bereikt de bal nog maar net als eerste. Tica haalt uit met een fantastische trap. Poolsepp kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

43e minuut.
Amarilla met een sublieme pass. Hmilánský rent richting de bal. Altınoğuz rent richting de bal. Altınoğuz draait met de bal, schiet en ... Palojoki werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
liv - WALLACHIA 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: liv 53%, WALLACHIA 47%.
liv - WALLACHIA 2:1

47e minuut.
Porras bereikt de bal nog maar net als eerste. Wiercipięta onderschept slim de pass. Wiercipięta geeft de bal voor. Muzambinho geeft de bal voor. Tica springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Tica bereikt de bal nog maar net als eerste. Tica schiet op doel. Hucek heeft problemen om de bal te vangen. Porras bereikt de bal nog maar net als eerste. Porras draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
liv - WALLACHIA 2:2

58e minuut.
Grădescu probeert naar een medespeler te passen. Militaru met een sublieme pass. Grădescu geeft de bal voor. Porras rent richting de bal. Porras haalt uit met een fantastische trap. Poolsepp kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Hmilánský raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Dobrea komt het veld opgelopen.

60e minuut.
Inworp. Taroni komt het veld opgelopen.

66e minuut.
Łysiak passt de bal zonder na te denken. Taroni geeft een lange en hoge pass. Tica is nu in balbezit. Tica haalt uit met een fantastische trap. Poolsepp maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

76e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pudel komt het veld opgelopen. Orava komt het veld opgelopen.

77e minuut.
Pâslaru speelt de bal door. Palokallio is nu in balbezit. Met opzet legt Łysiak zijn tegenspeler op de grond. Directe rode kaart, Łysiak moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Łysiak schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

82e minuut.
Tica onderschept slim de pass. Tica passt de bal zonder na te denken. Grădescu met een sublieme pass. Porras rent richting de bal. Porras schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
liv - WALLACHIA 2:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: liv 64%, WALLACHIA 36%.
liv - WALLACHIA 2:3