Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
WALLACHIA liv
univ Tactiek x
50% Balbezit 50%
47% Spel op eigen helft 53%
21 Doelpogingen 4
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
61.7 gemiddelde waardering 61.4
formidable Schieten very good
solid Passen good
outstanding Verdedigen very good


4e minuut.
Tica passt de bal zonder na te denken. Grădescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Grădescu passt de bal in één keer door. Porras rent richting de bal. Porras draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Taroni geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Tica krijgt zijn hoofd ertegen. van Anholt werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
WALLACHIA - liv 1:0

19e minuut.
Dantas geeft een lange en hoge pass. Porras bereikt de bal nog maar net als eerste. Hucek verovert de bal door een tackle van achteren. Grădescu geeft een hoge lob. Tica krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

24e minuut.
Dantas verovert de bal door een tackle van achteren. Atencio geeft een hoge lob. Tica bereikt de bal nog maar net als eerste. Tica draait met de bal, schiet en ... Amarilla probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Tica heeft problemen om de bal te vangen. Porras bereikt de bal nog maar net als eerste. Wiercipięta onderschept slim de pass. Tica bereikt de bal nog maar net als eerste. Tica schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

31e minuut.
Hmilánský geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Atencio heeft problemen om de bal te vangen. Altınoğuz bereikt de bal nog maar net als eerste. Altınoğuz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
WALLACHIA - liv 1:1

35e minuut.
Porras bereikt de bal nog maar net als eerste. Hucek legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Porras raakt geblesseerd tijdens het duel. Tica neemt een korte aanloop naar de penalty stip. van Anholt maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
WALLACHIA - liv 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: WALLACHIA 49%, liv 51%.
WALLACHIA - liv 2:1

53e minuut.
Hucek bereikt de bal nog maar net als eerste. Hucek passt de bal met de wreef. Grădescu is nu in balbezit. Grădescu geeft een lange en hoge pass. Tica springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Tica is nu in balbezit. Tica passt de bal met de wreef. Porras is nu in balbezit. Porras draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
WALLACHIA - liv 3:1

55e minuut.
Łomczyk passt de bal zonder na te denken. Militaru rent richting de bal. Porras onderschept slim de pass. Porras draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
WALLACHIA - liv 4:1

63e minuut.
van Anholt met een sublieme pass. Hmilánský is nu in balbezit. Taroni maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, Taroni moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Taroni schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

71e minuut.
Wiercipięta onderschept slim de pass. Wiercipięta speelt de bal door. Bajer rent richting de bal. Altınoğuz verovert de bal door een tackle van achteren. Altınoğuz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
WALLACHIA - liv 4:2

77e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pudel komt het veld opgelopen. Orava komt het veld opgelopen.

78e minuut.
Wiercipięta is nu in balbezit. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Grădescu neemt de hoekschop. Tica bereikt de bal nog maar net als eerste. Tica draait met de bal, schiet en ... van Anholt kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

80e minuut.
Ruciński geeft een lange en hoge pass. Tica kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Wiercipięta de bal onder controle te krijgen. Porras rent richting de bal. Porras haalt uit met een fantastische trap. van Anholt kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

83e minuut.
Porras verovert de bal door een tackle van achteren. Porras passt de bal in één keer door. Tica bereikt de bal nog maar net als eerste. Tica draait met de bal, schiet en ... van Anholt maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
WALLACHIA - liv 5:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: WALLACHIA 46%, liv 54%.
WALLACHIA - liv 5:2