Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2023-05-10 18:03
  • Competitiewedstrijd: Liga III.01
  • Stadion: FCM 8CAU Arena
  • Weer: Een paar wolken
    en warm
  • Toeschouwers: 26625
FCM 8CAU WALLACHIA
FCM Tactiek univ
47% Balbezit 53%
50% Spel op eigen helft 50%
11 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
59.3 gemiddelde waardering 61.3
formidabel Schieten zeer goed
solide Passen zeer goed
uitstekend Verdedigen uitmuntend


11e minuut.
Ruciński passt de bal in één keer door. Grădescu rent richting de bal. Grădescu passt de bal in één keer door. Porras rent richting de bal. Porras draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Klungelig pakt Dantas de bal. Mularczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Mularczyk passt de bal zonder na te denken. Ciuffini is nu in balbezit. Ciuffini draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FCM 8CAU - WALLACHIA 1:0

21e minuut.
Grădescu kopt de bal weg. Van den Branden probeert naar een medespeler te passen. Álvarez González bereikt de bal nog maar net als eerste. Álvarez González passt de bal zonder na te denken. Mularczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Palojoki probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

31e minuut.
Álvarez González passt de bal zonder na te denken. Ciuffini bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruciński tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ruciński krijgt een gele kaart. Ciuffini raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Knysak neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Palojoki kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

35e minuut.
Álvarez González met een sublieme pass. Mularczyk rent richting de bal. Mularczyk passt de bal zonder na te denken. Knysak bereikt de bal nog maar net als eerste. Knysak haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Porras kopt de bal weg. Tica rent richting de bal. Galiotta onderschept slim de pass. Grădescu onderschept slim de pass. Grădescu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Grădescu geeft de bal voor. Semaver rent richting de bal. Tica onderschept slim de pass. Tica draait met de bal, schiet en ... Jurgielewicz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FCM 8CAU - WALLACHIA 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FCM 8CAU 48%, WALLACHIA 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FCM 8CAU - WALLACHIA 1:1

50e minuut.
Grădescu passt de bal in één keer door. Tica rent richting de bal. Galiotta tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Galiotta krijgt een gele kaart. Tica raakt geblesseerd tijdens het duel. Muzambinho komt bij de bal en schiet.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Tica schiet op doel. Semaver met een sublieme pass. Gower probeert naar een medespeler te passen. Ciuffini rent richting de bal. Ciuffini schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Álvarez González kopt de bal weg. Klungelig pakt Atencio de bal. Mularczyk is nu in balbezit. Mularczyk schiet op doel. Zolović probeert de bal aan de voet te houden. Palojoki verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

71e minuut.
Semaver speelt de bal door. Álvarez González is nu in balbezit. Álvarez González met een sublieme pass. Mularczyk heeft problemen om de bal te vangen. Mularczyk draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

73e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Álvarez González zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Dantas speelt de bal door. Porras rent richting de bal. Porras geeft een hoge lob. Jurgielewicz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

75e minuut.
Dantas geeft de bal voor. Galiotta heeft problemen om de bal te vangen. Porras is nu in balbezit. Tica bereikt de bal nog maar net als eerste. Tica schiet op doel. Jurgielewicz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

77e minuut.
Łasocha geeft de bal voor. Zolović kopt de bal weg. Álvarez González speelt de bal door. Gower rent richting de bal. Gower geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Doeltrap. Pudel komt het veld opgelopen. Orava komt het veld opgelopen.

78e minuut.
Van den Branden geeft een lange en hoge pass. Gower rent richting de bal. Gower passt de bal in één keer door. Ciuffini is nu in balbezit. Ciuffini haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

81e minuut.
Łasocha bereikt de bal nog maar net als eerste. Łasocha geeft een hoge lob. Knysak kopt de bal weg. Ciuffini is nu in balbezit. Ciuffini draait met de bal, schiet en ... Orava kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

82e minuut.
Ruciński geeft de bal voor. Taroni rent richting de bal. Taroni passt de bal in één keer door. Porras rent richting de bal. Porras haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Grădescu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Tica is nu in balbezit. Tica schiet op doel. Semaver probeert de bal aan de voet te houden. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Semaver verovert de bal door een tackle van achteren. Jurgielewicz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
FCM 8CAU - WALLACHIA 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FCM 8CAU 51%, WALLACHIA 49%.
FCM 8CAU - WALLACHIA 1:2