Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2023-05-28 18:51
  • Competitiewedstrijd: Liga IV.04
  • Stadion: Dlouhá CF Arena
  • Weer: Een paar wolken
    en warm
  • Toeschouwers: 2905
Dlouhá CF FK VM Fox
Normal Tactiek 541
42% Balbezit 58%
71% Spel op eigen helft 29%
3 Doelpogingen 25
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
16.8 gemiddelde waardering 30
waardeloos Schieten matig
waardeloos Passen zwak
waardeloos Verdedigen zwak


8e minuut.
Dušek geeft de bal voor. Inworp. Sezek zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pavelko rent richting de bal. Pavelko speelt de bal door. De bal raakt de paal.

11e minuut.
Galetka is nu in balbezit. Galetka probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Kula de bal. Krobián bereikt de bal nog maar net als eerste. Krobián draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Dlouhá CF - FK VM Fox 0:1

12e minuut.
Klungelig pakt Abrhám de bal. Krobián verovert de bal door een tackle van achteren. Krobián passt de bal in één keer door. Pavelko is nu in balbezit. Pavelko haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Pavelko rent richting de bal. Pavelko passt de bal in één keer door. Sezek speelt de bal door. Krobián bereikt de bal nog maar net als eerste. Krobián draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Rajtoral rent richting de bal. Krobián is nu in balbezit. Rajtoral bereikt de bal nog maar net als eerste. Krobián verovert de bal door een tackle van achteren. Krobián schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Dlouhá CF - FK VM Fox 0:2

21e minuut.
Daar is Zelenay, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Galetka is nu in balbezit. Galetka met een sublieme pass. Krobián is nu in balbezit. Krobián schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Klungelig pakt Mencl de bal. Pavelko is nu in balbezit. Galetka probeert naar een medespeler te passen. Krobián rent richting de bal. Krobián haalt uit met een fantastische trap. Peteřík kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Dlouhá CF - FK VM Fox 0:3

31e minuut.
Maguinho met een snelle inworp. Sezek bereikt de bal nog maar net als eerste. Sezek geeft een lange en hoge pass. Boo rent richting de bal. Boo schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Krobián raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Jakeš komt het veld opgelopen.

38e minuut.
Boo onderschept slim de pass. Boo passt de bal in één keer door. Jakeš rent richting de bal. Pavelko bereikt de bal nog maar net als eerste. Pavelko haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dlouhá CF 69%, FK VM Fox 31%.
Dlouhá CF - FK VM Fox 0:3

48e minuut.
Pavelko verovert de bal door een tackle van achteren. Pavelko passt de bal in één keer door. Zelenay bereikt de bal nog maar net als eerste. Jakeš verovert de bal door een tackle van achteren. Jakeš haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Dlouhá CF - FK VM Fox 0:4

53e minuut.
Galetka speelt de bal door. Jakeš bereikt de bal nog maar net als eerste. Dušek is nu in balbezit. Jakeš verovert de bal door een tackle van achteren. Jakeš draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Pavelko rent richting de bal. Pavelko passt de bal met de wreef. Jakeš bereikt de bal nog maar net als eerste. Pavelko rent richting de bal. Pavelko draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Na een snelle pass probeert Zelenay de bal onder controle te krijgen. Pavelko is nu in balbezit. Jakeš rent richting de bal. Pavelko rent richting de bal. Pavelko schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Inworp. Mignolet komt het veld opgelopen.

79e minuut.
Pavelko passt de bal in één keer door. Dušek bereikt de bal nog maar net als eerste. Jakeš verovert de bal door een tackle van achteren. Jakeš draait met de bal, schiet en ... Peteřík maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dlouhá CF - FK VM Fox 0:5

80e minuut.
Petr komt het veld opgelopen.

89e minuut.
Inworp. Norli met een snelle inworp. Kula bereikt de bal nog maar net als eerste. Pavelko verovert de bal door een tackle van achteren. Pavelko geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dlouhá CF 74%, FK VM Fox 26%.
Dlouhá CF - FK VM Fox 0:5