Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Letiaschije Sviokly MPT
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
56% Spel op eigen helft 44%
5 Doelpogingen 13
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.2 gemiddelde waardering 21.8
weak Schieten average
weak Passen weak
unsatisfactory Verdedigen weak


4e minuut.
Zaporozhtsev rent richting de bal. Shcheglov is nu in balbezit. Shcheglov passt de bal met de wreef. Shvernik bereikt de bal nog maar net als eerste. Shvernik haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Na een snelle pass probeert Saharov de bal onder controle te krijgen. Ivashko bereikt de bal nog maar net als eerste. Ivashko passt de bal zonder na te denken. Belousov rent richting de bal. Belousov draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Vinokur is nu in balbezit. Vinokur passt de bal met de wreef. Ivashko is nu in balbezit. Belousov bereikt de bal nog maar net als eerste. Belousov haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Letiaschije Sviokly 61%, MPT 39%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Letiaschije Sviokly - MPT 0:0

46e minuut.
Ivashko speelt de bal door. Belousov is nu in balbezit. Zaporozhtsev bereikt de bal nog maar net als eerste. Belousov bereikt de bal nog maar net als eerste. Belousov haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Saharov speelt de bal door. Ivashko bereikt de bal nog maar net als eerste. Ivashko speelt de bal door. Belousov rent richting de bal. Belousov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Letiaschije Sviokly - MPT 0:1

70e minuut.
Shcheglov speelt de bal door. Shvernik bereikt de bal nog maar net als eerste. Zhemchugov tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Zhemchugov krijgt een gele kaart. Shvernik is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Shestakov zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Evseenko controleert de bal met de borst. Lagunov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

75e minuut.
Shcheglov bereikt de bal nog maar net als eerste. Shcheglov passt de bal met de wreef. Onopko bereikt de bal nog maar net als eerste. Shvernik rent richting de bal. Shvernik draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Goldschmit geeft de bal voor. Gutsaev is nu in balbezit. Gutsaev passt de bal zonder na te denken. Shvernik rent richting de bal. Shvernik schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Lagunov met een harde bal richting middenveld. Ivashko rent richting de bal. Ivashko passt de bal zonder na te denken. Belousov is nu in balbezit. Belousov haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

90e minuut.
Ivashko rent richting de bal. Ivashko met een sublieme pass. Klungelig pakt Shmarov de bal. Belousov bereikt de bal nog maar net als eerste. Belousov draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Letiaschije Sviokly 51%, MPT 49%.
Letiaschije Sviokly - MPT 0:1

MPT