Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2023-04-12 18:55
  • Competitiewedstrijd: II. Liga.01
  • Stadion: Pri ústave
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 42033
MFK Rajec FK BA RENDEZ
5-4-1 Tactiek Majco
56% Balbezit 44%
26% Spel op eigen helft 74%
15 Doelpogingen 2
0 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 8
62.9 gemiddelde waardering 56.1
very good Schieten very good
excellent Passen solid
outstanding Verdedigen excellent


7e minuut.
Stříbrný kopt de bal weg. Øhlenschlæger is nu in balbezit. Dörnyei rent richting de bal. Dörnyei geeft een hoge lob. Letailleur krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Couto geeft een lange en hoge pass. Inworp. Zakrevskis met de inworp. Letailleur bereikt de bal nog maar net als eerste. Letailleur haalt uit met een fantastische trap. Sorbo bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
MFK Rajec - FK BA RENDEZ 1:0

35e minuut.
Inworp. Walraeve zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Dörnyei rent richting de bal. Dörnyei geeft de bal voor. Letailleur krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Øhlenschlæger is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
MFK Rajec - FK BA RENDEZ 2:0

39e minuut.
Klungelig pakt Dörnyei de bal. Dörnyei geeft de bal voor. Daar is Øhlenschlæger, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Øhlenschlæger haalt uit met een fantastische trap. Sorbo probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!

40e minuut.
Komornicki controleert de bal met de borst. Zagórski speelt de bal door. Stříbrný controleert de bal met de borst. Komornicki is nu in balbezit. Komornicki schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Zakrevskis geeft de bal voor. Cionna is nu in balbezit. Cionna geeft een hoge lob. Letailleur krijgt zijn hoofd ertegen. Sorbo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MFK Rajec - FK BA RENDEZ 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MFK Rajec 24%, FK BA RENDEZ 76%.
MFK Rajec - FK BA RENDEZ 3:0

46e minuut.
Letailleur is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Dudek. Letailleur raakt geblesseerd tijdens het duel. Zagórski zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Dörnyei kopt de bal weg. Kozicz rent richting de bal. Letailleur verovert de bal door een tackle van achteren. Letailleur haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Øhlenschlæger is nu in balbezit. Øhlenschlæger schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
MFK Rajec - FK BA RENDEZ 4:0

58e minuut.
Inworp. Dörnyei met de inworp. Kozicz rent richting de bal. Øhlenschlæger onderschept slim de pass. Øhlenschlæger schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Jaunkalns probeert naar een medespeler te passen. Komornicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Díaz controleert de bal met de borst. Komornicki is nu in balbezit. Komornicki schiet op doel. Ferling kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

62e minuut.
Letailleur bereikt de bal nog maar net als eerste. Łukasiak legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Letailleur is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Farioli komt het veld opgelopen. Letailleur neemt de penalty, wat een uithaal!
GOOOAAAAAAL!!!
MFK Rajec - FK BA RENDEZ 5:0

66e minuut.
Øhlenschlæger bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Buján. Øhlenschlæger is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Kaplangı komt het veld opgelopen. Gontarewicz komt het veld opgelopen.

66e minuut.
Stříbrný rent richting de bal. Stříbrný geeft de bal voor. Letailleur bereikt de bal nog maar net als eerste. Letailleur draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
MFK Rajec - FK BA RENDEZ 6:0

74e minuut.
Kozicz probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Dörnyei is nu in balbezit. Dörnyei geeft de bal voor. Letailleur springt en kopt de bal. Sorbo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
MFK Rajec - FK BA RENDEZ 7:0

76e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Fajardo komt het veld opgelopen.

80e minuut.
Buitenspel voor Kaplangı. Goede buitenspelval van de verdediging. Rubý komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MFK Rajec 27%, FK BA RENDEZ 73%.
MFK Rajec - FK BA RENDEZ 7:0