Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Poleno Futbalová akadémia mládeže
Normal Tactiek nová
42% Balbezit 58%
71% Spel op eigen helft 29%
4 Doelpogingen 19
3 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.6 gemiddelde waardering 26.8
weak Schieten poor
poor Passen weak
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


5e minuut.
Dlhoš is nu in balbezit. Dlhoš geeft een lange en hoge pass. Peeters heeft problemen om de bal te vangen. Rebro rent richting de bal. Rebro schiet op doel. Paal!

12e minuut.
Vikariyk passt de bal zonder na te denken. Azambuja rent richting de bal. Balošík begaat een overtreding. Azambuja wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

16e minuut.
Klungelig pakt Balošík de bal. Balošík probeert naar een medespeler te passen. Casanellas probeert de bal met de borst te controleren. Azambuja rent richting de bal. Azambuja draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Spišský is nu in balbezit. Spišský met een sublieme pass. Gamarnik rent richting de bal. Rebro bereikt de bal nog maar net als eerste. Rebro schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Fenčák trapt de bal weg van het doel. Spišský probeert de bal met de borst te controleren. Engin speelt de bal door. Rapallo rent richting de bal. Rapallo draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Poleno - Futbalová akadémia mládeže 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Poleno 64%, Futbalová akadémia mládeže 36%.
FC Poleno - Futbalová akadémia mládeže 0:1

47e minuut.
Casanellas is nu in balbezit. Casanellas passt de bal in één keer door. Schmid bereikt de bal nog maar net als eerste. Rapallo verovert de bal door een tackle van achteren. Rapallo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Poleno - Futbalová akadémia mládeže 0:2

50e minuut.
Bellot probeert naar een medespeler te passen. Rapallo is nu in balbezit. Peeters is nu in balbezit. Peeters draait met de bal, schiet en ... Fenčák werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Poleno - Futbalová akadémia mládeže 0:3

61e minuut.
Soete probeert naar een medespeler te passen. Gillot heeft problemen om de bal te vangen. Rebro onderschept slim de pass. Rebro schiet op doel. Bumann werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Schmid geeft de bal voor. Inworp. Peeters zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Rapallo rent richting de bal. Rapallo draait met de bal, schiet en ... Fenčák kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal raakt de paal.

81e minuut.
Fenčák met een harde bal richting middenveld. Rečičár kopt de bal weg. Rapallo is nu in balbezit. Rapallo haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Schmid de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Poleno - Futbalová akadémia mládeže 0:4

83e minuut.
Rečičár bereikt de bal nog maar net als eerste. Peeters onderschept slim de pass. Peeters speelt de bal door. Rapallo is nu in balbezit. Rapallo draait met de bal, schiet en ... Fenčák probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

87e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Fenčák niet meer kan verder spelen. Hydo komt het veld opgelopen.

87e minuut.
Dlhoš bereikt de bal nog maar net als eerste. Casanellas verovert de bal door een tackle van achteren. Casanellas speelt de bal door. Azambuja is nu in balbezit. Azambuja haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Azambuja bereikt de bal nog maar net als eerste. Azambuja schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Poleno 78%, Futbalová akadémia mládeže 22%.
FC Poleno - Futbalová akadémia mládeže 0:4