Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Besározott Vasas Hajcsattok FC
Normal Tactiek hcs_d
40% Balbezit 60%
62% Spel op eigen helft 38%
4 Doelpogingen 28
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.7 gemiddelde waardering 30.4
slecht Schieten matig
waardeloos Passen zwak
waardeloos Verdedigen zwak


12e minuut.
Salle onderschept slim de pass. Béres is nu in balbezit. Gács verovert de bal door een tackle van achteren. Salle verovert de bal door een tackle van achteren. Salle draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Besározott Vasas - Hajcsattok FC 0:1

15e minuut.
Siket heeft problemen om de bal te vangen. Gács bereikt de bal nog maar net als eerste. Salle begaat een overtreding. Salle krijgt een gele kaart.

33e minuut.
Vékey passt de bal in één keer door. Salle bereikt de bal nog maar net als eerste. Salle probeert naar een medespeler te passen. Béres rent richting de bal. Béres schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Vékey kopt de bal weg. Daar is Détári, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Salle is nu in balbezit. Salle geeft een lange en hoge pass. Béres maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Gács onderschept slim de pass. Gács passt de bal in één keer door. Béres bereikt de bal nog maar net als eerste. Béres draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Besározott Vasas - Hajcsattok FC 0:2

42e minuut.
Talapa rent richting de bal. Erdős rent richting de bal. Erdős met een sublieme pass. Béres rent richting de bal. Béres draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Csirik is nu in balbezit. Csirik geeft de bal voor. Détári rent richting de bal. Csirik verovert de bal door een tackle van achteren. Csirik geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

45e minuut.
Gács probeert naar een medespeler te passen. Erdős rent richting de bal. Erdős geeft de bal voor. Klungelig pakt Béres de bal. Béres haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Besározott Vasas 65%, Hajcsattok FC 35%.
Besározott Vasas - Hajcsattok FC 0:2

47e minuut.
Salle kopt de bal weg. Siket is nu in balbezit. Béres onderschept slim de pass. Béres schiet op doel. Császi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Besározott Vasas - Hajcsattok FC 0:3

51e minuut.
Béres bereikt de bal nog maar net als eerste. Salle rent richting de bal. Wat een zware overtreding van Siket ... Strafschop! Salle raakt geblesseerd tijdens het duel. Béres neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Császi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Béres is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Besározott Vasas - Hajcsattok FC 0:4

52e minuut.
Rózsavölgyi probeert naar een medespeler te passen. Daar is Márkus, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Béres is nu in balbezit. Salle bereikt de bal nog maar net als eerste. Salle schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Salle bereikt de bal nog maar net als eerste. Salle geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Salle de bal. Salle draait met de bal, schiet en ... Császi probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

59e minuut.
Béres rent richting de bal. Gács is nu in balbezit. Béres verovert de bal door een tackle van achteren. Salle rent richting de bal. Salle haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Béres rent richting de bal. Salle rent richting de bal. Béres is nu in balbezit. Salle is nu in balbezit. Salle schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Béres maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Béres rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Besározott Vasas - Hajcsattok FC 0:5

71e minuut.
Márkus onderschept slim de pass. Salle rent richting de bal. Márkus onderschept slim de pass. Márkus draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Chitiva de bal onder controle te krijgen. Sklenka probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

81e minuut.
Béres bereikt de bal nog maar net als eerste. Salle rent richting de bal. Béres is nu in balbezit. Salle bereikt de bal nog maar net als eerste. Salle draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Siket kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Salle de bal onder controle te krijgen. Détári is nu in balbezit. Salle onderschept slim de pass. Salle haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Besározott Vasas 59%, Hajcsattok FC 41%.
Besározott Vasas - Hajcsattok FC 0:5