Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
MKB Veszprém firefree1992@gmail.com
451 Tactiek Normal
61% Balbezit 39%
24% Spel op eigen helft 76%
38 Doelpogingen 0
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
39.6 gemiddelde waardering 18.1
very good Schieten weak
good Passen weak
average Verdedigen poor


5e minuut.
Wilk is nu in balbezit. Wilk met een sublieme pass. Uriona is nu in balbezit. Pappa is nu in balbezit. Pappa schiet op doel. Ordódy probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
MKB Veszprém - firefree1992@gmail.com 1:0

7e minuut.
Uriona probeert naar een medespeler te passen. Pappa rent richting de bal. Szita rent richting de bal. Pappa verovert de bal door een tackle van achteren. Pappa draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
MKB Veszprém - firefree1992@gmail.com 2:0

8e minuut.
Duró geeft de bal voor. Daar is Pappa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Duró is nu in balbezit. Pappa verovert de bal door een tackle van achteren. Pappa haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Mikó heeft problemen om de bal te vangen. Pappa is nu in balbezit. Ordódy verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Pappa is nu in balbezit. Pappa schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
MKB Veszprém - firefree1992@gmail.com 3:0

14e minuut.
Fernández de Mendiola bereikt de bal nog maar net als eerste. Fernández de Mendiola passt de bal in één keer door. Pappa bereikt de bal nog maar net als eerste. Pappa schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Uriona bereikt de bal nog maar net als eerste. Uriona met een sublieme pass. Pappa bereikt de bal nog maar net als eerste. Pappa draait met de bal, schiet en ... Ordódy probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
MKB Veszprém - firefree1992@gmail.com 4:0

24e minuut.
Wilk is nu in balbezit. Steinmetz is nu in balbezit. Wilk onderschept slim de pass. Wilk haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
MKB Veszprém - firefree1992@gmail.com 5:0

25e minuut.
Pappa rent richting de bal. Wilk is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Demjén. Demjén krijgt een gele kaart. Wilk is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Kruszewski zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Pappa is nu in balbezit. Pappa draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

26e minuut.
Fernández de Mendiola zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Uriona rent richting de bal. Uriona met een sublieme pass. Pappa bereikt de bal nog maar net als eerste. Pappa schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Fernández de Mendiola is nu in balbezit. Fernández de Mendiola geeft de bal voor. Kazinczy kopt de bal weg. Pappa bereikt de bal nog maar net als eerste. Pappa draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Paal!

31e minuut.
Uriona passt de bal zonder na te denken. Fernández de Mendiola geeft een lange en hoge pass. Pappa bereikt de bal nog maar net als eerste. Pappa draait met de bal, schiet en ... Ordódy maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MKB Veszprém - firefree1992@gmail.com 6:0

32e minuut.
Duró probeert naar een medespeler te passen. Dubecz heeft problemen om de bal te vangen. Pappa verovert de bal door een tackle van achteren. Pappa haalt uit met een fantastische trap. Ordódy probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
MKB Veszprém - firefree1992@gmail.com 7:0

34e minuut.
Mansur verovert de bal door een tackle van achteren. Fernández de Mendiola is nu in balbezit. Fernández de Mendiola probeert naar een medespeler te passen. Pappa rent richting de bal. Pappa haalt uit met een fantastische trap. Paal!

36e minuut.
Uriona geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Wilk de bal. Pappa rent richting de bal. Wilk bereikt de bal nog maar net als eerste. Wilk haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Uriona probeert naar een medespeler te passen. Wilk heeft problemen om de bal te vangen. Pappa is nu in balbezit. Pappa haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
MKB Veszprém - firefree1992@gmail.com 8:0

45e minuut.
Uriona bereikt de bal nog maar net als eerste. Uriona speelt de bal door. Kazinczy bereikt de bal nog maar net als eerste. Pappa onderschept slim de pass. Pappa draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
MKB Veszprém - firefree1992@gmail.com 9:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MKB Veszprém 26%, firefree1992@gmail.com 74%.
MKB Veszprém - firefree1992@gmail.com 9:0

47e minuut.
Wilk is nu in balbezit. Wilk probeert naar een medespeler te passen. Pappa rent richting de bal. Pappa haalt uit met een fantastische trap. Ordódy probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal. Demjén heeft problemen om de bal te vangen. Wilk rent richting de bal. Wilk draait met de bal, schiet en ... Ordódy maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MKB Veszprém - firefree1992@gmail.com 10:0

52e minuut.
Uriona passt de bal in één keer door. Bibbia rent richting de bal. Bibbia passt de bal zonder na te denken. Wilk rent richting de bal. Wilk schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Bibbia passt de bal zonder na te denken. Dawidowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Dawidowski passt de bal zonder na te denken. Pappa is nu in balbezit. Pappa haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Ordódy trapt de bal weg. Dawidowski kopt de bal weg. Pappa is nu in balbezit. Pappa draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
MKB Veszprém - firefree1992@gmail.com 11:0

59e minuut.
Fernández de Mendiola is nu in balbezit. Fernández de Mendiola geeft een lange en hoge pass. Wilk kopt de bal weg. Pappa is nu in balbezit. Pappa haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
MKB Veszprém - firefree1992@gmail.com 12:0

61e minuut.
Wilk probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Demjén bereikt de bal nog maar net als eerste. Wilk tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Wilk krijgt een gele kaart.

63e minuut.
Dubecz rent richting de bal. Wilk is nu in balbezit. Wilk probeert naar een medespeler te passen. Pappa rent richting de bal. Pappa draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
MKB Veszprém - firefree1992@gmail.com 13:0

67e minuut.
Ordódy met een harde bal richting middenveld. Dawidowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Dawidowski passt de bal in één keer door. Pappa bereikt de bal nog maar net als eerste. Pappa haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
MKB Veszprém - firefree1992@gmail.com 14:0

71e minuut.
Dawidowski speelt de bal door. Fernández de Mendiola met een sublieme pass. Pappa rent richting de bal. Pappa schiet op doel. Ordódy werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

73e minuut.
Uriona verovert de bal door een tackle van achteren. Uriona passt de bal met de wreef. Pappa bereikt de bal nog maar net als eerste. Pappa haalt uit met een fantastische trap. Ordódy maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MKB Veszprém - firefree1992@gmail.com 15:0

74e minuut.
Mikó passt de bal in één keer door. Daar is Kazinczy, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pappa is nu in balbezit. Pappa draait met de bal, schiet en ... Ordódy probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
MKB Veszprém - firefree1992@gmail.com 16:0

76e minuut.
Qinbo onderschept slim de pass. Qinbo passt de bal met de wreef. Fernández de Mendiola bereikt de bal nog maar net als eerste. Fernández de Mendiola geeft de bal voor. Pappa springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Demjén bereikt de bal nog maar net als eerste. Demjén geeft de bal voor. Fernández de Mendiola met een sublieme pass. Klungelig pakt Pappa de bal. Pappa draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Ordódy trapt de bal weg. Bibbia kopt de bal weg. Klungelig pakt Szita de bal. Wilk bereikt de bal nog maar net als eerste. Wilk haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Fernández de Mendiola bereikt de bal nog maar net als eerste. Fernández de Mendiola geeft een lange en hoge pass. Pappa is nu in balbezit. Pappa schiet op doel. Ordódy werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MKB Veszprém - firefree1992@gmail.com 17:0

87e minuut.
Kőfejtő zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Fernández de Mendiola rent richting de bal. Fernández de Mendiola speelt de bal door. Pappa is nu in balbezit. Pappa draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Ordódy trapt de bal weg van het doel. Wilk kopt de bal weg. Daar is Pappa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pappa draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
MKB Veszprém - firefree1992@gmail.com 18:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MKB Veszprém 23%, firefree1992@gmail.com 77%.
MKB Veszprém - firefree1992@gmail.com 18:0