Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2023-05-28 18:34
  • Competitiewedstrijd: Megye I.18
  • Stadion: Morzsi Arena
  • Weer: Bewolkt
    en regenachtig
  • Toeschouwers: 3100
Morzsi Bambika
Normal Tactiek kikel
37% Balbezit 63%
88% Spel op eigen helft 12%
0 Doelpogingen 45
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.9 gemiddelde waardering 45.8
slecht Schieten solide
slecht Passen goed
hopeloos Verdedigen uitstekend


1e minuut.
Kasza speelt de bal door. Daar is Bede, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rodeão verovert de bal door een tackle van achteren. Rodeão haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Saccardo de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

1e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Kováts met een harde bal richting middenveld. Spitaleri kopt de bal weg. Rodeão rent richting de bal. Rodeão haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

2e minuut.
Kertész trapt de bal weg van het doel. Spitaleri is nu in balbezit. Spitaleri met een sublieme pass. Rodeão is nu in balbezit. Rodeão draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Szczerban probeert naar een medespeler te passen. Séra probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Rodeão rent richting de bal. Saccardo is nu in balbezit. Saccardo draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Morzsi - Bambika 0:1

12e minuut.
Rodeão schiet op doel. Inworp. Liszek zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Weöres heeft problemen om de bal te vangen. Foscarino geeft de bal voor. De bal vliegt tegen de lat. De bal rolt over de achterlijn. Kováts trapt de bal weg. Séra kopt de bal weg. Klungelig pakt Rodeão de bal. Rodeão schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Rodeão is nu in balbezit. Kertész is nu in balbezit. Rodeão onderschept slim de pass. Rodeão draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

19e minuut.
Séra passt de bal met de wreef. Rodeão rent richting de bal. Rodeão schiet op doel. Kováts probeert wanhopig de bal te grijpen. Kertész probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Morzsi - Bambika 0:2

22e minuut.
Weöres is nu in balbezit. Forêt onderschept slim de pass. Forêt speelt de bal door. Rodeão is nu in balbezit. Rodeão schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

25e minuut.
Rodeão speelt de bal door. Spitaleri bereikt de bal nog maar net als eerste. Spitaleri geeft een hoge lob. Rodeão probeert de bal aan de voet te houden. Rodeão schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Morzsi - Bambika 0:3

27e minuut.
Pytloch verovert de bal door een tackle van achteren. Pytloch met een sublieme pass. Saccardo probeert naar een medespeler te passen. Rodeão bereikt de bal nog maar net als eerste. Rodeão schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Doeltrap. Laskai trapt de bal weg van het doel. Séra kopt de bal weg. Rodeão is nu in balbezit. Rodeão schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

30e minuut.
Doeltrap. Kováts trapt de bal weg. Séra kopt de bal weg. Rodeão bereikt de bal nog maar net als eerste. Rodeão schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Morzsi - Bambika 0:4

41e minuut.
Weöres rent richting de bal. Saccardo onderschept slim de pass. Saccardo geeft de bal voor. Rodeão springt en kopt de bal. Kováts maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Morzsi - Bambika 0:5

43e minuut.
Saccardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Saccardo passt de bal in één keer door. Rodeão bereikt de bal nog maar net als eerste. Rodeão haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Morzsi - Bambika 0:6

44e minuut.
Foscarino verovert de bal door een tackle van achteren. Foscarino geeft een lange en hoge pass. Laskai probeert de bal aan de voet te houden. Rodeão is nu in balbezit. Rodeão draait met de bal, schiet en ... Kováts verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Spitaleri geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Rodeão bereikt de bal nog maar net als eerste. Rodeão haalt uit met een fantastische trap. Kováts maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Morzsi - Bambika 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Morzsi 88%, Bambika 12%.
Morzsi - Bambika 0:7

46e minuut.
Saccardo onderschept slim de pass. Saccardo probeert naar een medespeler te passen. Rodeão is nu in balbezit. Rodeão draait met de bal, schiet en ... Kováts probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Morzsi - Bambika 0:8

48e minuut.
Kertész is nu in balbezit. Rodeão verovert de bal door een tackle van achteren. Rodeão probeert naar een medespeler te passen. Spitaleri bereikt de bal nog maar net als eerste. Spitaleri geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Foscarino met de inworp. Klungelig pakt Saccardo de bal. Saccardo geeft een lange en hoge pass. Kertész heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
Morzsi - Bambika 0:9

54e minuut.
Séra passt de bal met de wreef. Saccardo rent richting de bal. Saccardo passt de bal in één keer door. Rodeão rent richting de bal. Rodeão schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Weöres controleert de bal met de borst. Saccardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Saccardo passt de bal in één keer door. Rodeão bereikt de bal nog maar net als eerste. Rodeão haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Morzsi - Bambika 0:10

56e minuut.
Forêt rent richting de bal. Forêt met een sublieme pass. Rodeão bereikt de bal nog maar net als eerste. Rodeão schiet op doel. Kertész probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Spitaleri met een sublieme pass. Saccardo rent richting de bal. Laskai is nu in balbezit. Saccardo verovert de bal door een tackle van achteren. Saccardo schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Saccardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Rodeão rent richting de bal. Saccardo rent richting de bal. Rodeão is nu in balbezit. Rodeão haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Morzsi - Bambika 0:11

63e minuut.
Gregor geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sosna zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Spitaleri geeft een hoge lob. Rodeão springt en kopt de bal. Kováts bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Morzsi - Bambika 0:12

70e minuut.
Kováts met een harde bal richting middenveld. Weöres kopt de bal weg. Forêt met een sublieme pass. Rodeão is nu in balbezit. Rodeão schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Morzsi - Bambika 0:13

72e minuut.
Daar is Liszek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Saccardo is nu in balbezit. Saccardo passt de bal met de wreef. Rodeão rent richting de bal. Rodeão schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Foscarino is nu in balbezit. Foscarino geeft de bal voor. Klungelig pakt Spitaleri de bal. Rodeão bereikt de bal nog maar net als eerste. Rodeão schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Saccardo speelt de bal door. Foscarino geeft de bal voor. Gregor heeft problemen om de bal te vangen. Rodeão verovert de bal door een tackle van achteren. Rodeão haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Sosna speelt de bal door. Daar is Spitaleri, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Spitaleri met een sublieme pass. Rodeão is nu in balbezit. Rodeão draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Morzsi - Bambika 0:14

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Morzsi 88%, Bambika 12%.
Morzsi - Bambika 0:14