Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Магічныя Грыбы Злосныя Грыбы
Normal Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
46% Spel op eigen helft 54%
14 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.8 gemiddelde waardering 20.6
weak Schieten unsatisfactory
poor Passen weak
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Zhukavets rent richting de bal. Pakura is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Humen. Humen krijgt een gele kaart.

6e minuut.
Lipila met een sublieme pass. Buloichyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Buloichyk passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Kurhanau de bal. Kurhanau haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Магічныя Грыбы - Злосныя Грыбы 1:0

8e minuut.
Talan passt de bal in één keer door. Buloichyk rent richting de bal. Buloichyk passt de bal in één keer door. Kurhanau is nu in balbezit. Kurhanau haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Lipila kopt de bal weg. Kurhanau is nu in balbezit. Kavalenia bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurhanau onderschept slim de pass. Kurhanau schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Lemiashonak bereikt de bal nog maar net als eerste. Buloichyk onderschept slim de pass. Buloichyk met een sublieme pass. Kurhanau heeft problemen om de bal te vangen. Kurhanau draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Talan onderschept slim de pass. Talan passt de bal in één keer door. Humen is nu in balbezit. Humen haalt uit met een fantastische trap. Zhukavets probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Lipila passt de bal met de wreef. Buloichyk rent richting de bal. Buloichyk passt de bal zonder na te denken. Kurhanau is nu in balbezit. Kurhanau haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Магічныя Грыбы - Злосныя Грыбы 2:0

39e minuut.
Larashevich geeft een lange en hoge pass. Drabatovich speelt de bal door. Razuvanau is nu in balbezit. Kurhanau onderschept slim de pass. Kurhanau schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Магічныя Грыбы 43%, Злосныя Грыбы 57%.
Магічныя Грыбы - Злосныя Грыбы 2:0

47e minuut.
Drabatovich met een sublieme pass. Buloichyk heeft problemen om de bal te vangen. Buloichyk probeert naar een medespeler te passen. Kurhanau heeft problemen om de bal te vangen. Kurhanau haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

49e minuut.
Stahanovich verovert de bal door een tackle van achteren. Lemiashonak verovert de bal door een tackle van achteren. Lemiashonak probeert naar een medespeler te passen. Talan is nu in balbezit. Talan geeft de bal voor. Kamedovich probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Humen is nu in balbezit. Humen haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Zhukavets de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Lemiashonak is nu in balbezit. Lipila onderschept slim de pass. Lipila geeft de bal voor. Kurhanau is nu in balbezit. Kurhanau schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Pakura probeert naar een medespeler te passen. Yaskovich is nu in balbezit. Yaskovich probeert naar een medespeler te passen. Kurhanau bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurhanau draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Kavalenia rent richting de bal. Kavalenia passt de bal zonder na te denken. Zhabko is nu in balbezit. Humen is nu in balbezit. Humen draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Магічныя Грыбы 49%, Злосныя Грыбы 51%.
Магічныя Грыбы - Злосныя Грыбы 2:0