Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2023-04-26 18:09
  • Competitiewedstrijd: Liga V.017
  • Stadion: FC Magura Arena
  • Weer: heavy clouds
    shower
  • Toeschouwers: 3100
Steaua700 dorienii
532 Tactiek antrenam
43% Balbezit 57%
68% Spel op eigen helft 32%
2 Doelpogingen 21
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
22.9 gemiddelde waardering 42.5
poor Schieten very good
weak Passen average
poor Verdedigen good


1e minuut.
Mareş probeert naar een medespeler te passen. Ionele heeft problemen om de bal te vangen. Šmrkić is nu in balbezit. Šmrkić schiet op doel. Papadopol maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

2e minuut.
Fořt bereikt de bal nog maar net als eerste. Šmrkić bereikt de bal nog maar net als eerste. Zötzsche rent richting de bal. Šmrkić is nu in balbezit. Šmrkić draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Steaua700 - dorienii 0:1

4e minuut.
Nazarov probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Šmrkić de bal. Zötzsche bereikt de bal nog maar net als eerste. Šmrkić is nu in balbezit. Šmrkić draait met de bal, schiet en ... Papadopol probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

5e minuut.
Sočejevas met de inworp. Nazarov geeft een hoge lob. Rozumek kopt de bal weg. Daar is Šmrkić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Šmrkić haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Steaua700 - dorienii 0:2

8e minuut.
Zötzsche met een sublieme pass. Šmrkić probeert naar een medespeler te passen. Fořt rent richting de bal. Fořt haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Šmrkić bereikt de bal nog maar net als eerste. Šmrkić passt de bal met de wreef. Fořt is nu in balbezit. Fořt draait met de bal, schiet en ... Boroi probeert de bal aan de voet te houden. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Zötzsche met een sublieme pass. Daar is Rozumek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rozumek met een sublieme pass. Šmrkić rent richting de bal. Šmrkić draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Mareş bereikt de bal nog maar net als eerste. Mareş geeft een hoge lob. Kızmaz geeft een hoge lob. Šmrkić bereikt de bal nog maar net als eerste. Šmrkić draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Papadopol trapt de bal weg van het doel. Zötzsche kopt de bal weg. Fořt rent richting de bal. Fořt schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Šmrkić rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Steaua700 - dorienii 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Steaua700 72%, dorienii 28%.
Steaua700 - dorienii 0:3

50e minuut.
Zötzsche geeft de bal voor. Fořt met een sublieme pass. Šmrkić is nu in balbezit. Šmrkić schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Nazarov kopt de bal weg. Creangă met een sublieme pass. Klungelig pakt Eremia de bal. Fořt rent richting de bal. Fořt draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Nazarov rent richting de bal. Nazarov passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Fořt de bal. Fořt draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Nazarov onderschept slim de pass. Nazarov geeft de bal voor. Fořt is nu in balbezit. Fořt schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Steaua700 - dorienii 0:4

63e minuut.
Eremia probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Fořt is nu in balbezit. Boroi bereikt de bal nog maar net als eerste. Fořt verovert de bal door een tackle van achteren. Fořt haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Rozumek geeft de bal voor. Daar is Boroi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fořt bereikt de bal nog maar net als eerste. Fořt schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Steaua700 - dorienii 0:5

75e minuut.
Nazarov probeert naar een medespeler te passen. Zötzsche is nu in balbezit. Zötzsche passt de bal zonder na te denken. Šmrkić bereikt de bal nog maar net als eerste. Šmrkić haalt uit met een fantastische trap. Papadopol verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Creangă heeft problemen om de bal te vangen. Creangă verovert de bal door een tackle van achteren.
GOOOAAAAAAL!!!
Steaua700 - dorienii 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Steaua700 64%, dorienii 36%.
Steaua700 - dorienii 0:6