Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Lesvos of Greece Topo Fc
pantes76 2018 Tactiek VASIKOI 3-5-2
54% Balbezit 46%
48% Spel op eigen helft 52%
7 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
47.1 gemiddelde waardering 43.5
good Schieten very good
good Passen good
good Verdedigen good


3e minuut.
Babiniotis geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cuenca met een snelle inworp. Yahya rent richting de bal. Yahya geeft een lange en hoge pass. Katrantzos probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

4e minuut.
Yahya geeft een lange en hoge pass. Daar is Navas González, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Yahya rent richting de bal. Trebinjac is nu in balbezit. Trebinjac haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Sotiriadis rent richting de bal. Sotiriadis passt de bal met de wreef. Daar is Tziotis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tziotis draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Lesvos of Greece - Topo Fc 1:0

13e minuut.
Kontogiannis rent richting de bal. Kontogiannis passt de bal met de wreef. Kabouridis rent richting de bal. Kotzias verovert de bal door een tackle van achteren. Kotzias draait met de bal, schiet en ... Tanganho bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Loukidelis is nu in balbezit. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Sotiriadis zal de hoekschop nemen. Tziotis kopt de bal weg. Loukidelis heeft problemen om de bal te vangen.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Sotiriadis rent richting de bal. Cuenca verovert de bal door een tackle van achteren. Cuenca probeert naar een medespeler te passen. Trebinjac bereikt de bal nog maar net als eerste. Trebinjac draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Cuenca geeft de bal voor. Daar is Babiniotis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Trebinjac rent richting de bal. Trebinjac schiet op doel. Na een snelle pass probeert Mạnh Thiện de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

23e minuut.
Tziotis bereikt de bal nog maar net als eerste. Halupczok rent richting de bal. Halupczok geeft een lange en hoge pass. Fei rent richting de bal. Fei draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Lesvos of Greece - Topo Fc 1:1

29e minuut.
Loukidelis is nu in balbezit. Ragousis geeft een hoge lob. Daar is Uzdrowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fei bereikt de bal nog maar net als eerste. Fei schiet op doel. Katrantzos probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

44e minuut.
Yahya heeft problemen om de bal te vangen. Yahya speelt de bal door. Navas González met een sublieme pass. Trebinjac bereikt de bal nog maar net als eerste. Trebinjac draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Lesvos of Greece - Topo Fc 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lesvos of Greece 52%, Topo Fc 48%.
Lesvos of Greece - Topo Fc 1:2

64e minuut.
Cuenca geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sotiriadis zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Stergakos is nu in balbezit. Stergakos geeft een hoge lob. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

69e minuut.
Cuenca bereikt de bal nog maar net als eerste. Cuenca speelt de bal door. Trebinjac bereikt de bal nog maar net als eerste. Trebinjac passt de bal met de wreef. Uzdrowski verovert de bal door een tackle van achteren.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Trebinjac rent richting de bal. Yahya bereikt de bal nog maar net als eerste. Mạnh Thiện verovert de bal door een tackle van achteren. Trebinjac verovert de bal door een tackle van achteren. Trebinjac draait met de bal, schiet en ... Katrantzos probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

78e minuut.
Mạnh Thiện rent richting de bal. Trebinjac begaat een overtreding. Mạnh Thiện raakt geblesseerd tijdens het duel. Stergakos zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Tziotis bereikt de bal nog maar net als eerste. Tziotis haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Cuenca kopt de bal weg. Trebinjac bereikt de bal nog maar net als eerste. Trebinjac met een sublieme pass. Klungelig pakt Fei de bal. Fei schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Babiniotis rent richting de bal. Yahya bereikt de bal nog maar net als eerste. Yahya probeert naar een medespeler te passen. Fei rent richting de bal. Fei draait met de bal, schiet en ... Katrantzos kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Uzdrowski geeft een lange en hoge pass. Loukidelis heeft problemen om de bal te vangen. Cestar bereikt de bal nog maar net als eerste. Cestar geeft een hoge lob. Fei kopt de bal weg. De bal vliegt tegen de lat. Katrantzos bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lesvos of Greece 45%, Topo Fc 55%.
Lesvos of Greece - Topo Fc 1:2