Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
GALÁCTICOS. F. C. Ardientes Gordos
Attack Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
37% Spel op eigen helft 63%
18 Doelpogingen 1
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
28.4 gemiddelde waardering 19.2
average Schieten weak
weak Passen poor
weak Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Márquez is nu in balbezit. Márquez geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Quimis de bal. Suero rent richting de bal. Suero haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
López Martínez is nu in balbezit. Sancán verovert de bal door een tackle van achteren. Sancán geeft een lange en hoge pass. Ponzo bereikt de bal nog maar net als eerste. Ponzo schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Suero kopt de bal weg. López Martínez rent richting de bal. López Martínez probeert naar een medespeler te passen. Juárez bereikt de bal nog maar net als eerste. Juárez haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Suero geeft een lange en hoge pass. Ponzo is nu in balbezit. Ponzo geeft een lange en hoge pass. Suero bereikt de bal nog maar net als eerste. Suero schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Molina met een harde bal richting middenveld. Viscayosa kopt de bal weg. Subia probeert de bal aan de voet te houden. Nalquesta bereikt de bal nog maar net als eerste. Nalquesta schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klungelig pakt Quimis de bal.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Ledesma rent richting de bal. López Martínez rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ledesma. López Martínez raakt geblesseerd tijdens het duel. Viscayosa zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

39e minuut.
Mito rent richting de bal. Duarte rent richting de bal. Duarte geeft een hoge lob. Nalquesta rent richting de bal. Nalquesta schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Daar is Suero, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Suero draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
GALÁCTICOS. F. C. - Ardientes Gordos 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GALÁCTICOS. F. C. 41%, Ardientes Gordos 59%.
GALÁCTICOS. F. C. - Ardientes Gordos 1:0

52e minuut.
Molina trapt de bal weg. Sancán kopt de bal weg. Bica is nu in balbezit. Suero rent richting de bal. Suero draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Nalquesta bereikt de bal nog maar net als eerste. Nalquesta schiet op doel. Molina probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

57e minuut.
Sancán raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Arce komt het veld opgelopen.

60e minuut.
Daar is Suero, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Quimis is nu in balbezit. Suero onderschept slim de pass. Suero haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
GALÁCTICOS. F. C. - Ardientes Gordos 2:0

63e minuut.
Duarte rent richting de bal. Duarte passt de bal met de wreef. Suero rent richting de bal. Suero draait met de bal, schiet en ... Molina werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
GALÁCTICOS. F. C. - Ardientes Gordos 3:0

74e minuut.
Viscayosa rent richting de bal. Bica onderschept slim de pass. Viscayosa tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bica raakt geblesseerd tijdens het duel. Suero wilt de vrije trap nemen.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Ponzo probeert naar een medespeler te passen. Gonzalez Garcia rent richting de bal. Bešenji verovert de bal door een tackle van achteren. Bešenji geeft een lange en hoge pass. Nalquesta maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

86e minuut.
Suero speelt de bal door. Bica rent richting de bal. Subia begaat een overtreding. Subia krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GALÁCTICOS. F. C. 33%, Ardientes Gordos 67%.
GALÁCTICOS. F. C. - Ardientes Gordos 3:0