Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Seremban FC Galacticos United
433 Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
48% Spel op eigen helft 52%
9 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
23.1 gemiddelde waardering 19.4
poor Schieten weak
average Passen poor
poor Verdedigen poor


8e minuut.
Omar met een sublieme pass. bin Ommar rent richting de bal. bin Ommar met een sublieme pass. Klungelig pakt bin Askolani de bal. bin Askolani draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

11e minuut.
bin Ommar onderschept slim de pass. bin Ommar probeert naar een medespeler te passen. bin Mohd Saad is nu in balbezit. bin Askolani verovert de bal door een tackle van achteren. bin Askolani draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

28e minuut.
bin Japperil geeft een hoge lob. bin Abdul Rashid probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. bin Askolani tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. bin Askolani krijgt een gele kaart.

37e minuut.
bin Japperil is nu in balbezit. bin Saadim onderschept slim de pass. bin Saadim passt de bal in één keer door. bin Bakiri is nu in balbezit. bin Bakiri draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Arsat probeert de bal met de borst te controleren. bin Naib onderschept slim de pass. bin Saadim bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Saadim haalt uit met een fantastische trap. bin Hashima probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

44e minuut.
bin Ommar met een sublieme pass. bin Askolani rent richting de bal. bin Zailani rent richting de bal. bin Askolani onderschept slim de pass. bin Askolani draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Shaari niet meer kan verder spelen. Sanusi komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Seremban FC 51%, Galacticos United 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Seremban FC - Galacticos United 0:0

48e minuut.
bin Ommar bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Ommar met een sublieme pass. bin Zahari geeft een hoge lob. bin Bakiri is nu in balbezit. bin Bakiri schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
bin Japperil geeft een hoge lob. bin Zahari rent richting de bal. bin Ommar onderschept slim de pass. bin Askolani bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Askolani schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
bin Zahari geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. bin Mohd Esahar met de inworp. bin Ommar bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Ommar geeft de bal voor. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Seremban FC - Galacticos United 0:1

71e minuut.
bin Mohd Esahar passt de bal met de wreef. bin Ommar rent richting de bal. bin Zailani bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Ommar rent richting de bal. bin Ommar draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Hashim onderschept slim de pass. Hashim geeft een hoge lob. bin Japperil heeft problemen om de bal te vangen. bin Naib bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Naib schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
bin Hashima trapt de bal weg van het doel. bin Abdul Hamid is nu in balbezit. bin Abdul Hamid probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt bin Askolani de bal. bin Askolani haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

87e minuut.
Daar is bin Bakiri, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. bin Che Mata rent richting de bal. bin Bakiri onderschept slim de pass. bin Bakiri speelt de bal door. bin Naib geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
bin Naib rent richting de bal. bin Bakiri is nu in balbezit. bin Bakiri passt de bal met de wreef. Daar is bin Saadim, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. bin Saadim draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
bin Naib raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. bin Burhan komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Seremban FC 45%, Galacticos United 55%.
Seremban FC - Galacticos United 0:1