Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Rudos del Licey Patos Gigantes
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
51% Spel op eigen helft 49%
11 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
14.9 gemiddelde waardering 18
unsatisfactory Schieten poor
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


1e minuut.
Alfaro geeft een hoge lob. Domínguez heeft problemen om de bal te vangen. Maldonado rent richting de bal. Contreras heeft problemen om de bal te vangen. Contreras draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

21e minuut.
González heeft problemen om de bal te vangen. Alemán verovert de bal door een tackle van achteren. Alemán passt de bal in één keer door. Maldonado rent richting de bal. Maldonado haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Peláez verovert de bal door een tackle van achteren. Peláez speelt de bal door. Camarena rent richting de bal. Maldonado verovert de bal door een tackle van achteren. Maldonado haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rudos del Licey 52%, Patos Gigantes 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Rudos del Licey - Patos Gigantes 0:0

61e minuut.
Carrasco onderschept slim de pass. Carrasco passt de bal met de wreef. Domínguez speelt de bal door. León bereikt de bal nog maar net als eerste. León haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

70e minuut.
Pimentel geeft de bal voor. Peláez bereikt de bal nog maar net als eerste. Peláez met een sublieme pass. Maldonado rent richting de bal. Maldonado draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

78e minuut.
Guillén kopt de bal weg. Domínguez bereikt de bal nog maar net als eerste. Domínguez speelt de bal door. León is nu in balbezit. León schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Contreras is nu in balbezit. Contreras schiet op doel. Carrasco rent richting de bal. Peláez verovert de bal door een tackle van achteren. Peláez schiet op doel. Araújo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Camarena rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rudos del Licey - Patos Gigantes 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rudos del Licey 51%, Patos Gigantes 49%.
Rudos del Licey - Patos Gigantes 1:0