Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Hlýðnir Otrar Illir Víkingar
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
73% Spel op eigen helft 27%
2 Doelpogingen 18
3 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.6 gemiddelde waardering 19
unsatisfactory Schieten unsatisfactory
weak Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


7e minuut.
Ísleifsson krijgt zijn hoofd ertegen. Daníelsson met een sublieme pass. Gustavsson kopt de bal weg. Gissurarson bereikt de bal nog maar net als eerste. Gissurarson draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Ásgeirsson rent richting de bal. Ísleifsson onderschept slim de pass. Skarphéðinsson rent richting de bal. Ísleifsson verovert de bal door een tackle van achteren. Ísleifsson draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Gustavsson verovert de bal door een tackle van achteren. Gustavsson probeert naar een medespeler te passen. Valgeirsson heeft problemen om de bal te vangen. Auðunnson is nu in balbezit. Auðunnson haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Oddason is nu in balbezit. Oddason passt de bal zonder na te denken. Auðunnson bereikt de bal nog maar net als eerste. Auðunnson draait met de bal, schiet en ... Grétarsson werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Hlýðnir Otrar - Illir Víkingar 1:0

40e minuut.
Gissurarson passt de bal zonder na te denken. Þorleifsson is nu in balbezit. Teitursson begaat een overtreding. Teitursson krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hlýðnir Otrar 70%, Illir Víkingar 30%.
Hlýðnir Otrar - Illir Víkingar 1:0

59e minuut.
Auðunnson raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Bragason komt het veld opgelopen.

61e minuut.
Teitursson geeft een hoge lob. Auðunnson kopt de bal weg. Valgeirsson probeert naar een medespeler te passen. Gissurarson rent richting de bal. Gissurarson haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Bragason verovert de bal door een tackle van achteren. Bragason geeft een hoge lob. Teitursson heeft problemen om de bal te vangen. Gissurarson is nu in balbezit. Gissurarson haalt uit met een fantastische trap. Daníelsson bokst de bal weg.

74e minuut.
Svanlaugsson is nu in balbezit. Ísleifsson onderschept slim de pass. Ísleifsson passt de bal in één keer door. Gissurarson bereikt de bal nog maar net als eerste. Gissurarson haalt uit met een fantastische trap. Paal! Daníelsson verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Valgeirsson speelt de bal door. Gissurarson rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Skarphéðinsson. Skarphéðinsson krijgt een gele kaart.

82e minuut.
Viggósson bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Auðunnson. Viggósson is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Viggósson met een snel genomen vrije trap. Davíðsson heeft problemen om de bal te vangen. Gissurarson bereikt de bal nog maar net als eerste. Gissurarson haalt uit met een fantastische trap. Daníelsson probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Hlýðnir Otrar - Illir Víkingar 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hlýðnir Otrar 76%, Illir Víkingar 24%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Hlýðnir Otrar - Illir Víkingar 1:1