Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
True Damaged UMF Hundar
UwU Tactiek Normal
58% Balbezit 42%
27% Spel op eigen helft 73%
24 Doelpogingen 3
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
26.9 gemiddelde waardering 15.7
matig Schieten slecht
redelijk Passen hopeloos
slecht Verdedigen slecht


2e minuut.
Árki passt de bal zonder na te denken. Dincă is nu in balbezit. Nonnason is nu in balbezit. Nonnason haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
True Damaged - UMF Hundar 1:0

6e minuut.
Stefánsson speelt de bal door. Guðmarsson is nu in balbezit. Guðmarsson passt de bal in één keer door. Nonnason rent richting de bal. Nonnason haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Árki kopt de bal weg. Dincă heeft problemen om de bal te vangen. Nonnason is nu in balbezit. Dincă is nu in balbezit. Dincă haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Víkingsson is nu in balbezit. Árki onderschept slim de pass. Árki met een sublieme pass. Nonnason rent richting de bal. Nonnason schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Hlöðversson met een harde bal richting middenveld. Štáfek kopt de bal weg. Klungelig pakt Dincă de bal. Nonnason is nu in balbezit. Nonnason haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Hlöðversson met een harde bal richting middenveld. Árki bereikt de bal nog maar net als eerste. Árki geeft de bal voor. Dincă is nu in balbezit. Dincă draait met de bal, schiet en ... Sigursteinnsson probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Dincă rent richting de bal. Ottósson rent richting de bal. Dincă verovert de bal door een tackle van achteren. Dincă draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
True Damaged - UMF Hundar 2:0

13e minuut.
Dincă rent richting de bal. Pacunskis met een sublieme pass. Árki probeert naar een medespeler te passen. Nonnason rent richting de bal. Nonnason schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
True Damaged - UMF Hundar 3:0

16e minuut.
Ottósson bereikt de bal nog maar net als eerste. Pacunskis verovert de bal door een tackle van achteren. Pacunskis geeft een hoge lob. Dincă rent richting de bal. Dincă draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Nonnason bereikt de bal nog maar net als eerste. Árki bereikt de bal nog maar net als eerste. Árki passt de bal zonder na te denken. Dincă is nu in balbezit. Dincă haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Víkingsson onderschept slim de pass. Víkingsson geeft een hoge lob. Ghesla probeert de bal met de borst te controleren. Valgarðsson is nu in balbezit. Valgarðsson schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Batista geeft de bal voor. Dincă kopt de bal weg. Nonnason rent richting de bal. Nonnason haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Štáfek rent richting de bal. Hermundsson tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Štáfek is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Štáfek zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Nonnason springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Ottósson rent richting de bal. Ottósson geeft de bal voor. Sapanatar probeert de bal aan de voet te houden. Valgarðsson rent richting de bal. Valgarðsson schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

38e minuut.
Dincă heeft problemen om de bal te vangen. Dincă geeft een lange en hoge pass. Daar is Stefánsson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Árki rent richting de bal. Árki geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: True Damaged 26%, UMF Hundar 74%.
True Damaged - UMF Hundar 3:0

50e minuut.
Dincă rent richting de bal. Ottósson bereikt de bal nog maar net als eerste. Dincă verovert de bal door een tackle van achteren. Dincă haalt uit met een fantastische trap. Sigursteinnsson werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
True Damaged - UMF Hundar 4:0

64e minuut.
Batista geeft de bal voor. Dincă bereikt de bal nog maar net als eerste. Dincă probeert naar een medespeler te passen. Árki bereikt de bal nog maar net als eerste. Árki haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Daar is Víkingsson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Árki is nu in balbezit. Árki met een sublieme pass. Nonnason rent richting de bal. Nonnason schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Eyþórsson is nu in balbezit. Árki verovert de bal door een tackle van achteren. Árki speelt de bal door. Dincă bereikt de bal nog maar net als eerste. Dincă haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
True Damaged - UMF Hundar 5:0

84e minuut.
Klungelig pakt Dincă de bal. Hlöðversson geeft de bal voor. Ghesla kopt de bal weg. Árki bereikt de bal nog maar net als eerste. Árki geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: True Damaged 29%, UMF Hundar 71%.
True Damaged - UMF Hundar 5:0