Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2023-06-07 19:16
  • Competitiewedstrijd: Superliga
  • Stadion: K.F Tirama Arena
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 47167
K.F Tirama KF Corrush
taktikë 343 Tactiek defenca
47% Balbezit 53%
57% Spel op eigen helft 43%
6 Doelpogingen 13
4 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 6
47.9 gemiddelde waardering 45.9
excellent Schieten weak
solid Passen solid
adequate Verdedigen good


4e minuut.
Inworp. Kullaj zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Thika is nu in balbezit. Llaskuci onderschept slim de pass. Llaskuci schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Muriqi kopt de bal weg. Vasiljević is nu in balbezit. Llaskuci maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, Llaskuci moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Llaskuci schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

8e minuut.
Qosaj is nu in balbezit. Qosaj passt de bal in één keer door. Prifti probeert naar een medespeler te passen. Polonec bereikt de bal nog maar net als eerste. Polonec haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
K.F Tirama - KF Corrush 0:1

22e minuut.
Qosaj verovert de bal door een tackle van achteren. Qosaj passt de bal in één keer door. Polonec is nu in balbezit. Polonec haalt uit met een fantastische trap. Divjaka probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
K.F Tirama - KF Corrush 0:2

31e minuut.
Smakiqi speelt de bal door. Prifti rent richting de bal. Prifti passt de bal met de wreef. Polonec bereikt de bal nog maar net als eerste. Polonec schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

34e minuut.
Duraj speelt de bal door. Bicheru rent richting de bal. Klungelig pakt Bicheru de bal. Bicheru geeft een lange en hoge pass. Muriqi krijgt zijn hoofd ertegen. Szusza probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

38e minuut.
Thesen rent richting de bal. Thesen met een sublieme pass. Ismaili rent richting de bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Thesen neemt de hoekschop. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Duraj probeert de bal met de borst te controleren. Muriqi is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
K.F Tirama - KF Corrush 1:2

41e minuut.
Kullaj passt de bal zonder na te denken. Bicheru is nu in balbezit. Bicheru passt de bal met de wreef. Muriqi bereikt de bal nog maar net als eerste. Muriqi haalt uit met een fantastische trap. Szusza bokst de bal weg. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: K.F Tirama 52%, KF Corrush 48%.
K.F Tirama - KF Corrush 1:2

50e minuut.
Daar is Muriqi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vasiljević geeft een lange en hoge pass. Badivuku bereikt de bal nog maar net als eerste. Polonec verovert de bal door een tackle van achteren. Polonec haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
K.F Tirama - KF Corrush 1:3

58e minuut.
Smakiqi rent richting de bal. Thesen onderschept slim de pass. Thesen probeert naar een medespeler te passen. Bicheru is nu in balbezit. Bicheru schiet op doel. Szusza verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

60e minuut.
Fiumefreddo met een sublieme pass. Duraj rent richting de bal. Bicheru schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Bicheru krijgt een gele kaart. Duraj is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Duraj zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Polonec kopt de bal weg. Carpintero heeft problemen om de bal te vangen. Carpintero haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

70e minuut.
Thesen met een sublieme pass. Kuqo heeft problemen om de bal te vangen. Smakiqi speelt de bal door. Polonec bereikt de bal nog maar net als eerste. Polonec schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Thesen onderschept slim de pass. Thesen speelt de bal door. Duraj bereikt de bal nog maar net als eerste. Muriqi onderschept slim de pass. Muriqi haalt uit met een fantastische trap. Szusza probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

84e minuut.
Qosaj kopt de bal weg. Prifti rent richting de bal. Kuqo tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kuqo krijgt een gele kaart.

84e minuut.
Prifti is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Qosaj zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Polonec rent richting de bal. Carpintero bereikt de bal nog maar net als eerste. Polonec bereikt de bal nog maar net als eerste. Polonec schiet op doel. Divjaka kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

84e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Fiumefreddo met een snelle inworp. Gama probeert de bal met de borst te controleren. Polonec bereikt de bal nog maar net als eerste. Polonec haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
K.F Tirama - KF Corrush 1:4

87e minuut.
Prifti rent richting de bal. Prifti passt de bal met de wreef. Polonec rent richting de bal. Polonec draait met de bal, schiet en ... Divjaka probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
K.F Tirama - KF Corrush 1:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: K.F Tirama 62%, KF Corrush 38%.
K.F Tirama - KF Corrush 1:5