Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Hniezer Tal-Lvant Tarxien Tigri
Normal Tactiek Normal
44% Balbezit 56%
51% Spel op eigen helft 49%
7 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.9 gemiddelde waardering 18.7
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen unsatisfactory
poor Verdedigen poor


24e minuut.
Ellul rent richting de bal. Rosso verovert de bal door een tackle van achteren. Rosso geeft een hoge lob. Cilia is nu in balbezit. Cilia schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Klungelig pakt Aquilina de bal. Grixti D`Amato bereikt de bal nog maar net als eerste. Grixti D`Amato geeft de bal voor. Cilia rent richting de bal. Cilia draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Hniezer Tal-Lvant - Tarxien Tigri 0:1

34e minuut.
Ebejer bereikt de bal nog maar net als eerste. Ebejer probeert naar een medespeler te passen. Aquilina is nu in balbezit. Aquilina draait met de bal, schiet en ... Zaffarese maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hniezer Tal-Lvant 49%, Tarxien Tigri 51%.
Hniezer Tal-Lvant - Tarxien Tigri 0:1

55e minuut.
Cilia bereikt de bal nog maar net als eerste. Cilia haalt uit met een fantastische trap. Depasquale heeft problemen om de bal te vangen. Rosso is nu in balbezit. Rosso draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Rossi is nu in balbezit. Zrinzo Azzopardi onderschept slim de pass. Zrinzo Azzopardi met een sublieme pass. Degiovanni is nu in balbezit. Degiovanni geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Zrinzo Azzopardi kopt de bal weg. Degiovanni is nu in balbezit. Degiovanni met een sublieme pass. Rosso is nu in balbezit. Rosso draait met de bal, schiet en ... Fsadni verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

87e minuut.
Zaffarese trapt de bal weg van het doel. Zrinzo Azzopardi kopt de bal weg. Ellul probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Rosso rent richting de bal. Rosso draait met de bal, schiet en ... Fsadni kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hniezer Tal-Lvant 54%, Tarxien Tigri 46%.
Hniezer Tal-Lvant - Tarxien Tigri 0:1