Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Omilos Olimpou Pigasos Gerasmenon
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
54% Spel op eigen helft 46%
7 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
16.3 gemiddelde waardering 19.9
poor Schieten average
unsatisfactory Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen poor


5e minuut.
Kourbelis passt de bal in één keer door. Zarkos is nu in balbezit. Seretidis verovert de bal door een tackle van achteren. Seretidis draait met de bal, schiet en ... Ododiadis werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Omilos Olimpou - Pigasos Gerasmenon 0:1

8e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Vrodopoulos zal de hoekschop nemen. Seretidis rent richting de bal. Seretidis draait met de bal, schiet en ... Pyrgiotis probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Omilos Olimpou - Pigasos Gerasmenon 0:2

18e minuut.
Dimas rent richting de bal. Kourbelis is nu in balbezit. Kourbelis passt de bal in één keer door. Seretidis rent richting de bal. Seretidis schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Omilos Olimpou - Pigasos Gerasmenon 0:3

21e minuut.
Skarmoutsos geeft een hoge lob. Dimas is nu in balbezit. Tsalpatouros speelt de bal door. Seretidis is nu in balbezit. Seretidis haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Tsalpatouros geeft een lange en hoge pass. Seretidis bereikt de bal nog maar net als eerste. Zarkos rent richting de bal. Seretidis verovert de bal door een tackle van achteren. Seretidis haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Klungelig pakt Aggelakas de bal. Kourbelis rent richting de bal. Kourbelis passt de bal zonder na te denken. Seretidis bereikt de bal nog maar net als eerste. Seretidis schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Omilos Olimpou 63%, Pigasos Gerasmenon 37%.
Omilos Olimpou - Pigasos Gerasmenon 0:3

50e minuut.
Zarzopoulos geeft een lange en hoge pass. Inworp. Cholis met een snelle inworp. Pipinelis bereikt de bal nog maar net als eerste. Pipinelis draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Omilos Olimpou - Pigasos Gerasmenon 1:3

56e minuut.
Cholis onderschept slim de pass. Cholis speelt de bal door. Kakouratos rent richting de bal. Pipinelis rent richting de bal. Pipinelis schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Mesthenaios bereikt de bal nog maar net als eerste. Ougas begaat een overtreding. Mesthenaios raakt geblesseerd tijdens het duel. Zamanis zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Kakouratos kopt de bal weg. Pipinelis rent richting de bal. Pipinelis haalt uit met een fantastische trap. Skarmoutsos probeert de bal aan de voet te houden. Prineas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

75e minuut.
Ougas rent richting de bal. Ougas speelt de bal door. Kourbelis bereikt de bal nog maar net als eerste. Seretidis rent richting de bal. Seretidis haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

80e minuut.
Aggelakas geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Kourbelis de bal onder controle te krijgen. Seretidis bereikt de bal nog maar net als eerste. Kourbelis rent richting de bal. Kourbelis haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Cholis rent richting de bal. Zarzopoulos is nu in balbezit. Zarzopoulos geeft de bal voor. Aggelakas bereikt de bal nog maar net als eerste. Aggelakas geeft de bal voor. Prineas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

89e minuut.
Tsalpatouros is nu in balbezit. Dimas rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Tsalpatouros. Dimas wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Dimas kan niet meer verder spelen. Lepouras komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Omilos Olimpou 45%, Pigasos Gerasmenon 55%.
Omilos Olimpou - Pigasos Gerasmenon 1:3