Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Svirepi Kopja Ubavi Profesori
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
52% Spel op eigen helft 48%
10 Doelpogingen 12
4 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.8 gemiddelde waardering 19
unsatisfactory Schieten weak
hopeless Passen poor
poor Verdedigen poor


1e minuut.
Naumov onderschept slim de pass. Naumov probeert naar een medespeler te passen. Minčev rent richting de bal. Veljov verovert de bal door een tackle van achteren. Veljov draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Naumov rent richting de bal. Pascua is nu in balbezit. Čadikovski bereikt de bal nog maar net als eerste. Veljov onderschept slim de pass. Veljov draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Anastasov kopt de bal weg. Naumov rent richting de bal. Naumov passt de bal in één keer door. Lazov heeft problemen om de bal te vangen. Lazov haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Pascua is nu in balbezit. Korunovski onderschept slim de pass. Korunovski passt de bal zonder na te denken. Naumov is nu in balbezit. Naumov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Svirepi Kopja - Ubavi Profesori 1:0

42e minuut.
Doeltrap. Vladev trapt de bal weg. Čadikovski heeft problemen om de bal te vangen. Naumov bereikt de bal nog maar net als eerste. Naumov draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Svirepi Kopja 57%, Ubavi Profesori 43%.
Svirepi Kopja - Ubavi Profesori 1:0

76e minuut.
Karanov passt de bal zonder na te denken. Pascua is nu in balbezit. Pascua met een sublieme pass. Veljov bereikt de bal nog maar net als eerste. Veljov draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Veljov geeft een lange en hoge pass. Andreev bereikt de bal nog maar net als eerste. Andreev geeft de bal voor. Lazov rent richting de bal. Lazov haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Vladev trapt de bal weg van het doel. Čadikovski kopt de bal weg. Lazov heeft problemen om de bal te vangen. Lazov draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Lazov rent richting de bal. Lazov haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Veljov verovert de bal door een tackle van achteren. Veljov geeft een lange en hoge pass. Korunovski bereikt de bal nog maar net als eerste. Korunovski haalt uit met een fantastische trap. Arsov probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Čadikovski is nu in balbezit. Karanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Karanov passt de bal zonder na te denken. Naumov rent richting de bal. Naumov haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Svirepi Kopja 47%, Ubavi Profesori 53%.
Svirepi Kopja - Ubavi Profesori 1:0