Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
London Spurs AS Pijači
Primary Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
37% Spel op eigen helft 63%
17 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
29.8 gemiddelde waardering 18.1
average Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
average Verdedigen poor


5e minuut.
Andonov geeft een lange en hoge pass. Jupko probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Trung Nghĩa rent richting de bal. Trung Nghĩa draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
London Spurs - AS Pijači 1:0

11e minuut.
Daar is Stojčev, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Georgiev bereikt de bal nog maar net als eerste. Georgiev geeft een hoge lob. Trung Nghĩa is nu in balbezit. Trung Nghĩa haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Inworp. Ćuranov met een snelle inworp. Georgiev speelt de bal door. Trung Nghĩa bereikt de bal nog maar net als eerste. Trung Nghĩa schiet op doel. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Megleski heeft problemen om de bal te vangen. Kwiecień rent richting de bal. Naumov probeert naar een medespeler te passen. Trung Nghĩa rent richting de bal. Trung Nghĩa schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: London Spurs 38%, AS Pijači 62%.
London Spurs - AS Pijači 1:0

49e minuut.
Garvanov geeft de bal voor. Inworp. Pančev met een snelle inworp. Stefov is nu in balbezit. Stefov geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Megleski met een sublieme pass. Pančev rent richting de bal. Garvanov tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Garvanov krijgt een gele kaart.

64e minuut.
Kwiecień passt de bal in één keer door. Japonski is nu in balbezit. Japonski passt de bal zonder na te denken. Jupko is nu in balbezit. Jupko schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Doeltrap. Steriovski komt het veld opgelopen. Megleski probeert de bal met de borst te controleren. Steriovski rent richting de bal. Megleski maakt een afschuwelijke overtreding. Megleski krijgt een gele kaart.

66e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Stojčevski trapt de bal weg van het doel. Megleski kopt de bal weg. Klungelig pakt Steriovski de bal. Steriovski schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

70e minuut.
Japonski is nu in balbezit. Drangov maakt een afschuwelijke overtreding. Japonski raakt geblesseerd tijdens het duel. Ġorģinski komt het veld opgelopen.

74e minuut.
Garvanov verovert de bal door een tackle van achteren. Garvanov geeft de bal voor. Megleski bereikt de bal nog maar net als eerste. Megleski geeft de bal voor. Robacki probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

75e minuut.
Klungelig pakt Garvanov de bal. Garvanov geeft een lange en hoge pass. Drangov kopt de bal weg. Daar is Kosovič, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kosovič haalt uit met een fantastische trap. Zaccara kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

81e minuut.
Japonski bereikt de bal nog maar net als eerste. Japonski geeft de bal voor. Steriovski rent richting de bal. Steriovski draait met de bal, schiet en ... Stojčevski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
London Spurs - AS Pijači 2:0

85e minuut.
Roşoga is nu in balbezit. Steriovski rent richting de bal. Japonski rent richting de bal. Japonski schiet op doel. Na een snelle pass probeert Drangov de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
London Spurs - AS Pijači 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: London Spurs 35%, AS Pijači 65%.
London Spurs - AS Pijači 3:0