Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Tekhnichni Kozy KLOLEV FC
Normal Tactiek 3
38% Balbezit 62%
84% Spel op eigen helft 16%
0 Doelpogingen 47
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.9 gemiddelde waardering 47.9
zwak Schieten zeer goed
slecht Passen uitstekend
slecht Verdedigen redelijk


3e minuut.
Kurzepa met een sublieme pass. Tarantowicz probeert naar een medespeler te passen. Gołosz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurmanowski rent richting de bal. Kurmanowski schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Gołosz bereikt de bal nog maar net als eerste. Gołosz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Tekhnichni Kozy - KLOLEV FC 0:1

4e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Pershin niet meer kan verder spelen. Makovskiy komt het veld opgelopen.

5e minuut.
Tarantowicz kopt de bal weg. Gołosz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurmanowski is nu in balbezit. Gołosz is nu in balbezit. Gołosz haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Panin rent richting de bal. Kurmanowski onderschept slim de pass. Kurmanowski speelt de bal door. Gołosz is nu in balbezit. Gołosz schiet op doel. Makovskiy bokst de bal weg.

13e minuut.
Gavryushov geeft de bal voor. Lewy bereikt de bal nog maar net als eerste. Lewy met een sublieme pass. Klungelig pakt Kurmanowski de bal. Kurmanowski draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

15e minuut.
Lewy geeft de bal voor. Klungelig pakt Panin de bal. Rincón rent richting de bal. Rincón geeft een hoge lob. Gołosz krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Makovskiy met een harde bal richting middenveld. Klungelig pakt Lewy de bal. Lewy kopt de bal weg. Klungelig pakt Gołosz de bal. Gołosz draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

20e minuut.
Lewy controleert de bal met de borst. Panin bereikt de bal nog maar net als eerste. Lewy verovert de bal door een tackle van achteren. Gołosz heeft problemen om de bal te vangen. Gołosz schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Makovskiy verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

21e minuut.
Nagorniak kopt de bal weg. Rincón rent richting de bal. Rincón geeft een lange en hoge pass. Daar is Gołosz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gołosz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Tekhnichni Kozy - KLOLEV FC 0:2

25e minuut.
Tarantowicz met een snelle inworp. Gołosz geeft de bal voor. Baranowski met een sublieme pass. Kurmanowski is nu in balbezit. Kurmanowski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Gavryushov kopt de bal weg. Gray rent richting de bal. Gray geeft een lange en hoge pass. Kurmanowski krijgt zijn hoofd ertegen. Makovskiy probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Tekhnichni Kozy - KLOLEV FC 0:3

29e minuut.
Daar is Nagorniak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gołosz onderschept slim de pass. Gołosz passt de bal in één keer door. Kurmanowski rent richting de bal. Kurmanowski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Kabaca geeft een lange en hoge pass. Kusliy is nu in balbezit. Rincón geeft een hoge lob. Kurmanowski rent richting de bal. Kurmanowski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Tobilko is nu in balbezit. Baranowski verovert de bal door een tackle van achteren. Gołosz is nu in balbezit. Gołosz geeft de bal voor. Kurmanowski krijgt zijn hoofd ertegen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

41e minuut.
Baranowski is nu in balbezit. Baranowski passt de bal in één keer door. Kurmanowski is nu in balbezit. Kurmanowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Tekhnichni Kozy - KLOLEV FC 0:4

42e minuut.
Nagorniak passt de bal in één keer door. Daar is Panin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kurmanowski rent richting de bal. Gołosz rent richting de bal. Gołosz haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

44e minuut.
Panin heeft problemen om de bal te vangen. Lewy bereikt de bal nog maar net als eerste. Lewy passt de bal zonder na te denken. Gołosz rent richting de bal. Gołosz haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Rincón speelt de bal door. Baranowski is nu in balbezit. Baranowski geeft een hoge lob. Klungelig pakt Kurmanowski de bal. Kurmanowski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tekhnichni Kozy 87%, KLOLEV FC 13%.
Tekhnichni Kozy - KLOLEV FC 0:4

47e minuut.
Baranowski speelt de bal door. Gołosz is nu in balbezit. Gołosz passt de bal met de wreef. Kurmanowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurmanowski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

48e minuut.
Leonov met een harde bal richting middenveld. Nagorniak heeft problemen om de bal te vangen. Lewy speelt de bal door. Kurmanowski is nu in balbezit. Kurmanowski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Gavryushov rent richting de bal. Kurmanowski verovert de bal door een tackle van achteren. Gołosz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurmanowski is nu in balbezit. Kurmanowski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Inworp. Baranowski met een snelle inworp. Rincón probeert naar een medespeler te passen. Baranowski rent richting de bal. Baranowski geeft een hoge lob. Makovskiy bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Tekhnichni Kozy - KLOLEV FC 0:5

56e minuut.
Gołosz probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Baranowski is nu in balbezit. Baranowski geeft een hoge lob. Kurmanowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurmanowski schiet op doel. Makovskiy kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Gołosz is nu in balbezit. Gołosz draait met de bal, schiet en ... Makovskiy probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

59e minuut.
Gołosz passt de bal in één keer door. Na een snelle pass probeert Leonov de bal onder controle te krijgen. Gavryushov bereikt de bal nog maar net als eerste. Gołosz verovert de bal door een tackle van achteren. Gołosz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Tekhnichni Kozy - KLOLEV FC 0:6

63e minuut.
Gavryushov heeft problemen om de bal te vangen. Leonov bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurmanowski onderschept slim de pass. Kurmanowski haalt uit met een fantastische trap. Makovskiy maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tekhnichni Kozy - KLOLEV FC 0:7

65e minuut.
Panin bereikt de bal nog maar net als eerste. Baranowski verovert de bal door een tackle van achteren. Baranowski passt de bal met de wreef. Kurmanowski heeft problemen om de bal te vangen. Kurmanowski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Baranowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Yershov onderschept slim de pass. Yershov met een sublieme pass. Gołosz bereikt de bal nog maar net als eerste. Gołosz draait met de bal, schiet en ... Makovskiy kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

74e minuut.
Kurzepa rent richting de bal. Kurzepa geeft de bal voor. Kurmanowski kopt de bal weg. Gołosz bereikt de bal nog maar net als eerste. Gołosz geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Rincón bereikt de bal nog maar net als eerste. Rincón passt de bal zonder na te denken. Gołosz rent richting de bal. Kurmanowski rent richting de bal. Kurmanowski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Leonov bereikt de bal nog maar net als eerste. Leonov geeft de bal voor. Kusliy kopt de bal weg. Gołosz heeft problemen om de bal te vangen. Gołosz schiet op doel. Makovskiy bokst de bal weg.

89e minuut.
Gołosz rent richting de bal. Gołosz passt de bal zonder na te denken. Baranowski met een sublieme pass. Kurmanowski rent richting de bal. Kurmanowski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Tekhnichni Kozy - KLOLEV FC 0:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tekhnichni Kozy 82%, KLOLEV FC 18%.
Tekhnichni Kozy - KLOLEV FC 0:8