Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Lashibi Renaisance Wacky Cougars
Amerado Tactiek Normal
61% Balbezit 39%
26% Spel op eigen helft 74%
38 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
45.5 gemiddelde waardering 20
solid Schieten poor
very good Passen weak
adequate Verdedigen poor


3e minuut.
Likšys is nu in balbezit. Herghelegiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Likšys rent richting de bal. Likšys draait met de bal, schiet en ... Pomeyie probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Lashibi Renaisance - Wacky Cougars 1:0

9e minuut.
Inworp. Lawson zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Harrison speelt de bal door. Likšys is nu in balbezit. Likšys draait met de bal, schiet en ... Pomeyie verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lashibi Renaisance - Wacky Cougars 2:0

13e minuut.
Harrison passt de bal zonder na te denken. Herghelegiu rent richting de bal. Likšys bereikt de bal nog maar net als eerste. Likšys haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Lashibi Renaisance - Wacky Cougars 3:0

15e minuut.
Likšys bereikt de bal nog maar net als eerste. Herghelegiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Herghelegiu passt de bal in één keer door. Likšys heeft problemen om de bal te vangen. Likšys schiet op doel. Pomeyie probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Lashibi Renaisance - Wacky Cougars 4:0

17e minuut.
Herghelegiu met een sublieme pass. Korlie rent richting de bal. Lawson verovert de bal door een tackle van achteren. Lawson geeft een lange en hoge pass. Likšys springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lashibi Renaisance - Wacky Cougars 5:0

20e minuut.
Harrison speelt de bal door. Sarpong heeft problemen om de bal te vangen. Sarpong geeft een lange en hoge pass. Likšys is nu in balbezit. Likšys haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Herghelegiu geeft een hoge lob. Lawson kopt de bal weg. Likšys rent richting de bal. Likšys schiet op doel. Husein probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Sarpong kopt de bal weg. Harrison speelt de bal door. Korlie rent richting de bal. Likšys onderschept slim de pass. Likšys draait met de bal, schiet en ... Pomeyie verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lashibi Renaisance - Wacky Cougars 6:0

29e minuut.
Apreotesei is nu in balbezit. Apreotesei passt de bal met de wreef. Owusu is nu in balbezit. Owusu geeft een lange en hoge pass. Pomeyie werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Harrison verovert de bal door een tackle van achteren. Harrison geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ogbeche met de inworp. Abubakari geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Marfo kopt de bal weg. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Harrison met een snelle inworp. Lawson rent richting de bal. Lawson geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Herghelegiu is nu in balbezit. Likšys bereikt de bal nog maar net als eerste. Herghelegiu rent richting de bal. Likšys rent richting de bal. Likšys schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Herghelegiu rent richting de bal. Herghelegiu speelt de bal door. Owusu speelt de bal door. Likšys rent richting de bal. Likšys haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Apreotesei probeert de bal met de borst te controleren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Toure. Apreotesei is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Apreotesei zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Likšys rent richting de bal. Likšys haalt uit met een fantastische trap. Pomeyie maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lashibi Renaisance - Wacky Cougars 7:0

42e minuut.
Pomeyie geeft de bal voor. Inworp. Harrison met de inworp. Lawson is nu in balbezit. Lawson geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Lashibi Renaisance - Wacky Cougars 8:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lashibi Renaisance 29%, Wacky Cougars 71%.
Lashibi Renaisance - Wacky Cougars 8:0

48e minuut.
Herghelegiu speelt de bal door. Likšys bereikt de bal nog maar net als eerste. Likšys passt de bal zonder na te denken. Lawson rent richting de bal. Lawson haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
Herghelegiu rent richting de bal. Likšys is nu in balbezit. Herghelegiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Likšys rent richting de bal. Likšys haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Herghelegiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Herghelegiu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Likšys probeert de bal met de borst te controleren. Husein onderschept slim de pass. Herghelegiu verovert de bal door een tackle van achteren. Herghelegiu draait met de bal, schiet en ... Pomeyie werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Harrison geeft de bal voor. Klungelig pakt Hanson de bal. Likšys bereikt de bal nog maar net als eerste. Likšys draait met de bal, schiet en ... Pomeyie werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Hanson probeert de bal met de borst te controleren.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Owusu zal de hoekschop nemen. Likšys is nu in balbezit. Likšys haalt uit met een fantastische trap. Paal! Lawson is nu in balbezit. Lawson passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Likšys de bal. Pomeyie probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Likšys bereikt de bal nog maar net als eerste. Likšys haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Lashibi Renaisance - Wacky Cougars 9:0

59e minuut.
Ekezie passt de bal met de wreef. Korlie bereikt de bal nog maar net als eerste. Korlie speelt de bal door. Likšys bereikt de bal nog maar net als eerste. Likšys schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Lashibi Renaisance - Wacky Cougars 10:0

67e minuut.
Daar is Korlie, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Herghelegiu verovert de bal door een tackle van achteren. Herghelegiu passt de bal met de wreef. Likšys bereikt de bal nog maar net als eerste. Likšys schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Herghelegiu heeft problemen om de bal te vangen. Herghelegiu speelt de bal door. Owusu bereikt de bal nog maar net als eerste. Owusu draait met de bal, schiet en ... Pomeyie probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Likšys bereikt de bal nog maar net als eerste. Herghelegiu is nu in balbezit. Likšys is nu in balbezit. Herghelegiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Herghelegiu haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Lashibi Renaisance - Wacky Cougars 11:0

74e minuut.
Yaro met een sublieme pass. Owusu heeft problemen om de bal te vangen. Owusu speelt de bal door. Likšys is nu in balbezit. Likšys draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Lashibi Renaisance - Wacky Cougars 12:0

86e minuut.
Owusu geeft de bal voor. Korlie heeft problemen om de bal te vangen. Lawson probeert naar een medespeler te passen. Likšys is nu in balbezit. Likšys schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Korlie bereikt de bal nog maar net als eerste. Lawson verovert de bal door een tackle van achteren. Lawson passt de bal zonder na te denken. Likšys heeft problemen om de bal te vangen. Likšys haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

89e minuut.
Marfo is nu in balbezit. Herghelegiu onderschept slim de pass. Herghelegiu speelt de bal door. Likšys bereikt de bal nog maar net als eerste. Likšys haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Apreotesei passt de bal met de wreef. Herghelegiu rent richting de bal. Herghelegiu passt de bal in één keer door. Likšys is nu in balbezit. Likšys draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lashibi Renaisance 24%, Wacky Cougars 76%.
Lashibi Renaisance - Wacky Cougars 12:0