Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Shameless City Idiotic Hammers
Normal Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
39% Spel op eigen helft 61%
13 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.8 gemiddelde waardering 18.4
poor Schieten poor
hopeless Passen weak
unsatisfactory Verdedigen poor


10e minuut.
Agbo verovert de bal door een tackle van achteren. Aiz rent richting de bal. Agbo verovert de bal door een tackle van achteren. Agbo schiet op doel. Gorleku maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Shameless City - Idiotic Hammers 0:1

20e minuut.
Coffie bereikt de bal nog maar net als eerste. Coffie probeert naar een medespeler te passen. Vardis bereikt de bal nog maar net als eerste. Louis rent richting de bal. Louis draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Shameless City - Idiotic Hammers 1:1

24e minuut.
Appiah is nu in balbezit. Appiah geeft de bal voor. Gargo heeft problemen om de bal te vangen. Vardis is nu in balbezit. Vardis haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Louis is nu in balbezit. Aiz verovert de bal door een tackle van achteren. Aiz speelt de bal door. Agbo bereikt de bal nog maar net als eerste. Agbo haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Johnson rent richting de bal. Johnson draait met de bal, schiet en ... Nyarku heeft problemen om de bal te vangen. Agbo is nu in balbezit. Agbo haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Shameless City 40%, Idiotic Hammers 60%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Shameless City - Idiotic Hammers 1:1

51e minuut.
Aiz rent richting de bal. Owosu-Asamoah onderschept slim de pass. Owosu-Asamoah geeft de bal voor. Johnson rent richting de bal. Johnson haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Lawome geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Aliu onderschept slim de pass. Louis is nu in balbezit. Johnson onderschept slim de pass. Johnson haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Vardis met een sublieme pass. Aiz rent richting de bal. Owosu-Asamoah begaat een overtreding. Owosu-Asamoah krijgt een gele kaart.

63e minuut.
Coffie geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Appiah de bal onder controle te krijgen. Berko rent richting de bal. Appiah bereikt de bal nog maar net als eerste. Appiah draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Oppong rent richting de bal. Oppong geeft een hoge lob. Daar is Aiz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vardis bereikt de bal nog maar net als eerste. Vardis haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Shameless City 37%, Idiotic Hammers 63%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Shameless City - Idiotic Hammers 1:1