Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
fc great bay 湖人2009
4312 Tactiek dsh532
48% Balbezit 52%
55% Spel op eigen helft 45%
5 Doelpogingen 16
4 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
38.8 gemiddelde waardering 50.4
adequate Schieten excellent
average Passen solid
adequate Verdedigen adequate


6e minuut.
Livermore kopt de bal weg. Plecety is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Junfeng. Plecety is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Plecety neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Klungelig pakt Zhongmou de bal. Grün bereikt de bal nog maar net als eerste. Keqing schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Keqing krijgt een gele kaart. Grün raakt geblesseerd tijdens het duel. Plecety zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Hobbs maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Zhongxian bereikt de bal nog maar net als eerste. Burcov legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Zhongxian is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Zhongxian zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Barros werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
fc great bay - 湖人2009 1:0

23e minuut.
Barros trapt de bal weg. Grün rent richting de bal. Grün passt de bal zonder na te denken. Plecety bereikt de bal nog maar net als eerste. Plecety draait met de bal, schiet en ... Guiming bokst de bal weg.

25e minuut.
Livermore speelt de bal door. Grün heeft problemen om de bal te vangen. Grün geeft een hoge lob. Hobbs bereikt de bal nog maar net als eerste. Hobbs haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Grün geeft de bal voor. Plecety kopt de bal weg. Zhenying heeft problemen om de bal te vangen. Hobbs is nu in balbezit. Hobbs schiet op doel. Guiming bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fc great bay 55%, 湖人2009 45%.
fc great bay - 湖人2009 1:0

51e minuut.
Yanan bereikt de bal nog maar net als eerste. Livermore onderschept slim de pass. Livermore probeert naar een medespeler te passen. Plecety rent richting de bal. Plecety schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
fc great bay - 湖人2009 1:1

54e minuut.
Grün verovert de bal door een tackle van achteren. Grün geeft een lange en hoge pass. Plecety kopt de bal weg. Hobbs is nu in balbezit. Hobbs draait met de bal, schiet en ... Guiming bokst de bal weg.

55e minuut.
Livermore geeft een lange en hoge pass. Taihe kopt de bal weg. Klungelig pakt Plecety de bal. Plecety schiet op doel. Guiming maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
fc great bay - 湖人2009 1:2

61e minuut.
Wenxuan is nu in balbezit. Keqing rent richting de bal. Keqing passt de bal zonder na te denken. Yanan is nu in balbezit. Yanan draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Toribio met de inworp. Zhenying bereikt de bal nog maar net als eerste. Hobbs verovert de bal door een tackle van achteren. Hobbs geeft de bal voor. Plecety maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

76e minuut.
Benkowski geeft een hoge lob. Plecety kopt de bal weg. Hobbs rent richting de bal. Hobbs haalt uit met een fantastische trap. Paal! Plecety bereikt de bal nog maar net als eerste. Plecety haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Grün probeert naar een medespeler te passen. Livermore rent richting de bal. Livermore passt de bal zonder na te denken. Plecety rent richting de bal. Plecety schiet op doel. Guiming kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

86e minuut.
Grün is nu in balbezit. Grün geeft een lange en hoge pass. Hobbs kopt de bal weg. Plecety is nu in balbezit. Plecety schiet op doel. Guiming kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fc great bay 55%, 湖人2009 45%.
fc great bay - 湖人2009 1:2