Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Tunceli Typoi Göztepe Kobogiannites
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
58% Spel op eigen helft 42%
7 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.3 gemiddelde waardering 18.6
waardeloos Schieten zwak
waardeloos Passen waardeloos
slecht Verdedigen waardeloos


7e minuut.
Avraamides bereikt de bal nog maar net als eerste. Skannavias tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Avraamides is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Pastellides met een snel genomen vrije trap. Daar is Avraamides, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Papachristoforou rent richting de bal. Papachristoforou draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

17e minuut.
Germanou bereikt de bal nog maar net als eerste. Kâtip bereikt de bal nog maar net als eerste. Tsolakidis begaat een overtreding. Tsolakidis krijgt een gele kaart.

27e minuut.
Theodotou met een sublieme pass. Pamboris rent richting de bal. Pamboris probeert naar een medespeler te passen. Avraamides bereikt de bal nog maar net als eerste. Avraamides haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Tunceli Typoi - Göztepe Kobogiannites 0:1

32e minuut.
Demetriadis is nu in balbezit. Afxentiou onderschept slim de pass. Afxentiou geeft een lange en hoge pass. Kâtip rent richting de bal. Kâtip schiet op doel. Papacharalambous kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Tunceli Typoi - Göztepe Kobogiannites 1:1

36e minuut.
Demetriadis bereikt de bal nog maar net als eerste. Inworp. Demetriadis met de inworp. Papachristoforou rent richting de bal. Papachristoforou haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Stavrou geeft een lange en hoge pass. Inworp. Kurt met de inworp. Papachristoforou is nu in balbezit. Papachristoforou geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tunceli Typoi 56%, Göztepe Kobogiannites 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Tunceli Typoi - Göztepe Kobogiannites 1:1

50e minuut.
Özdil verovert de bal door een tackle van achteren. Tsolakidis probeert naar een medespeler te passen. Afxentiou bereikt de bal nog maar net als eerste. Avraamides onderschept slim de pass. Avraamides haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Germanou met een sublieme pass. Daar is Tsolakidis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tsolakidis passt de bal zonder na te denken. Kurt rent richting de bal. Kurt geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
Tunceli Typoi - Göztepe Kobogiannites 1:2

61e minuut.
Tsolakidis rent richting de bal. Dolmacı verovert de bal door een tackle van achteren. Dolmacı met een sublieme pass. Güneşoğlu rent richting de bal. Güneşoğlu geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Stavrou raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Vasiliou komt het veld opgelopen.

82e minuut.
Özdil is nu in balbezit. Tsolakidis verovert de bal door een tackle van achteren. Papachristoforou speelt de bal door. Avraamides is nu in balbezit. Avraamides draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Tunceli Typoi - Göztepe Kobogiannites 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tunceli Typoi 60%, Göztepe Kobogiannites 40%.
Tunceli Typoi - Göztepe Kobogiannites 1:3