Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Tekirdağ Fantaroi PAE Satyroi
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
57% Spel op eigen helft 43%
7 Doelpogingen 16
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.7 gemiddelde waardering 19.3
poor Schieten poor
poor Passen weak
poor Verdedigen poor


3e minuut.
Menoikou is nu in balbezit. Lemesios bereikt de bal nog maar net als eerste. Lemesios passt de bal met de wreef. Bensen bereikt de bal nog maar net als eerste. Bensen schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

4e minuut.
Thoma passt de bal in één keer door. Vougiouklis bereikt de bal nog maar net als eerste. Birgül rent richting de bal. Vougiouklis verovert de bal door een tackle van achteren. Vougiouklis schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Kolokasis verovert de bal door een tackle van achteren. Kolokasis passt de bal zonder na te denken. Bensen rent richting de bal. Bensen haalt uit met een fantastische trap. Ayiomamitis maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Bensen verovert de bal door een tackle van achteren. Firis verovert de bal door een tackle van achteren. Lemesios rent richting de bal. Kolokasis onderschept slim de pass. Kolokasis schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

20e minuut.
Charitou passt de bal zonder na te denken. Bensen is nu in balbezit. Shimitras rent richting de bal. Bensen verovert de bal door een tackle van achteren. Bensen schiet op doel. Ayiomamitis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

22e minuut.
Mevsimler passt de bal in één keer door. Avkıran is nu in balbezit. Vougiouklis onderschept slim de pass. Vougiouklis draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Tekirdağ Fantaroi - PAE Satyroi 0:1

32e minuut.
Kittos rent richting de bal. Kittos passt de bal zonder na te denken. Vougiouklis bereikt de bal nog maar net als eerste. Vougiouklis draait met de bal, schiet en ... Avkıran probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Hadjicontanti passt de bal zonder na te denken. Charalambous rent richting de bal. Charalambous passt de bal met de wreef. Vougiouklis is nu in balbezit. Vougiouklis haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Daar is Avkıran, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vougiouklis bereikt de bal nog maar net als eerste. Hadjicontanti is nu in balbezit. Vougiouklis onderschept slim de pass. Vougiouklis haalt uit met een fantastische trap. Kyriakou kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Vougiouklis is nu in balbezit. Vougiouklis schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Tekirdağ Fantaroi - PAE Satyroi 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tekirdağ Fantaroi 60%, PAE Satyroi 40%.
Tekirdağ Fantaroi - PAE Satyroi 0:2

50e minuut.
Yoldaşlar passt de bal zonder na te denken. Mevsimler rent richting de bal. Mevsimler speelt de bal door. Vougiouklis rent richting de bal. Vougiouklis haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Yoldaşlar geeft een hoge lob. Shimitras rent richting de bal. Shimitras passt de bal in één keer door. Vougiouklis rent richting de bal. Vougiouklis draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Tekirdağ Fantaroi - PAE Satyroi 0:3

68e minuut.
Charitou probeert naar een medespeler te passen. Kittos rent richting de bal. Kittos geeft een hoge lob. Tokatlı speelt de bal door. Papaloukas geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Kyriakou met een harde bal richting middenveld. Shimitras kan de bal niet met de borst controleren. Shimitras speelt de bal door. Klungelig pakt Vougiouklis de bal. Vougiouklis haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tekirdağ Fantaroi 53%, PAE Satyroi 47%.
Tekirdağ Fantaroi - PAE Satyroi 0:3