Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Chachoengsao University FC AlphaGG
Normal Tactiek 433
52% Balbezit 48%
52% Spel op eigen helft 48%
14 Doelpogingen 4
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
23 gemiddelde waardering 18
poor Schieten poor
weak Passen unsatisfactory
poor Verdedigen poor


1e minuut.
Dakang geeft een hoge lob. Pipatseridhuma controleert de bal met de borst. Sae-Hua onderschept slim de pass. Sae-Hua haalt uit met een fantastische trap. Sundaravej probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Chachoengsao University FC - AlphaGG 1:0

4e minuut.
Ruengpaisanbumrung is nu in balbezit. Wooi ling is nu in balbezit. Baifeng tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Baifeng krijgt een gele kaart.

11e minuut.
Pipatseridhuma rent richting de bal. Pipatseridhuma geeft een lange en hoge pass. Baifeng probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Wooi ling bereikt de bal nog maar net als eerste. Wooi ling schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Chachoengsao University FC - AlphaGG 1:1

13e minuut.
Boontupthai bereikt de bal nog maar net als eerste. Sae-Hua verovert de bal door een tackle van achteren. Sae-Hua passt de bal in één keer door. Baifeng rent richting de bal. Baifeng schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

15e minuut.
Dakang kopt de bal weg. Blinkadee is nu in balbezit. Blinkadee geeft een lange en hoge pass. Wooi ling rent richting de bal. Wooi ling draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Ruengpaisanbumrung verovert de bal door een tackle van achteren. Ruengpaisanbumrung speelt de bal door. Sae-Hua rent richting de bal. Baifeng bereikt de bal nog maar net als eerste. Baifeng draait met de bal, schiet en ... Sundaravej verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Paal! Baifeng bereikt de bal nog maar net als eerste. Baifeng draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Chachoengsao University FC - AlphaGG 2:1

30e minuut.
Daar is Oodyn, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tongdee met een sublieme pass. Klungelig pakt Wooi ling de bal. Wooi ling haalt uit met een fantastische trap. Shoou-Yu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Chachoengsao University FC - AlphaGG 2:2

43e minuut.
Gwo passt de bal in één keer door. Wooi ling rent richting de bal. Ruengpaisanbumrung rent richting de bal. Wooi ling verovert de bal door een tackle van achteren. Wooi ling draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Chachoengsao University FC - AlphaGG 2:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Chachoengsao University FC 55%, AlphaGG 45%.
Chachoengsao University FC - AlphaGG 2:3

68e minuut.
Ruengpaisanbumrung bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruengpaisanbumrung geeft de bal voor. Boontupthai probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Sae-Hua is nu in balbezit. Sae-Hua haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Chachoengsao University FC - AlphaGG 3:3

75e minuut.
Tongdee is nu in balbezit. Ruengpaisanbumrung rent richting de bal. Ruengpaisanbumrung passt de bal zonder na te denken. Sae-Hua bereikt de bal nog maar net als eerste. Sae-Hua schiet op doel. Sundaravej kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

76e minuut.
Dakang passt de bal zonder na te denken. Baifeng rent richting de bal. Baifeng passt de bal zonder na te denken. Sae-Hua rent richting de bal. Sae-Hua draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

80e minuut.
Kangli onderschept slim de pass. Kangli geeft een lange en hoge pass. Sae-Hua rent richting de bal. Sae-Hua draait met de bal, schiet en ... Pipatseridhuma probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Klungelig pakt Punsang de bal. Sae-Hua rent richting de bal. Punsang legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Sae-Hua is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Baifeng legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Pipatseridhuma geeft een lange en hoge pass. Inworp. Uthaisang met een snelle inworp. Klungelig pakt Baifeng de bal. Baifeng passt de bal in één keer door.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Chachoengsao University FC 49%, AlphaGG 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Chachoengsao University FC - AlphaGG 3:3