Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Royal Eagles Dark Hooks
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
43% Spel op eigen helft 57%
11 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
17.9 gemiddelde waardering 18.4
average Schieten average
hopeless Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


10e minuut.
Dawkins draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Simpson de bal onder controle te krijgen. McCallum geeft de bal voor. Busby heeft problemen om de bal te vangen. Busby schiet op doel. Sawyers bokst de bal weg.

18e minuut.
Littlejohn is nu in balbezit. Thomas verovert de bal door een tackle van achteren. Thomas passt de bal met de wreef. Dawkins rent richting de bal. Dawkins schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Thomas is nu in balbezit. Thomas geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sewell zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Littlejohn geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
McCallum passt de bal in één keer door. Busby rent richting de bal. Thomas rent richting de bal. Littlejohn rent richting de bal. Littlejohn draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Dawkins rent richting de bal. Dawkins passt de bal in één keer door. Klungelig pakt McCallum de bal. Dawkins is nu in balbezit. Dawkins draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

31e minuut.
Whitmore onderschept slim de pass. Whitmore geeft een hoge lob. Daar is Mendes, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dawkins bereikt de bal nog maar net als eerste. Dawkins haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Davis trapt de bal weg. McCallum kopt de bal weg. Littlejohn is nu in balbezit. Littlejohn draait met de bal, schiet en ... Ziadie probeert de bal aan de voet te houden. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

40e minuut.
Dean bereikt de bal nog maar net als eerste. Nelson verovert de bal door een tackle van achteren. Nelson met een sublieme pass. Dawkins is nu in balbezit. Dawkins haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Mendes rent richting de bal. Nelson verovert de bal door een tackle van achteren. Nelson geeft de bal voor. Dawkins bereikt de bal nog maar net als eerste. Dawkins haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Royal Eagles 43%, Dark Hooks 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Royal Eagles - Dark Hooks 0:0

60e minuut.
Mendes geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Chin-Sue met de inworp. Nelson rent richting de bal. Nelson geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Littlejohn is nu in balbezit. Davis bereikt de bal nog maar net als eerste. Littlejohn schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, Littlejohn moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Littlejohn schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

71e minuut.
Beech geeft de bal voor. Busby bereikt de bal nog maar net als eerste. Gayle legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Busby is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Busby zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. De bal vliegt tegen de lat.

74e minuut.
Mendes geeft een hoge lob. Inworp. Whitmore met de inworp. Ricketts rent richting de bal. Ricketts geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Beech passt de bal in één keer door. Sewell bereikt de bal nog maar net als eerste. Sewell passt de bal met de wreef. Busby bereikt de bal nog maar net als eerste. Busby haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Langley is nu in balbezit. Langley geeft de bal voor. Davis speelt de bal door. Ricketts is nu in balbezit. Ricketts geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
Royal Eagles - Dark Hooks 1:0

85e minuut.
McCallum onderschept slim de pass. McCallum passt de bal zonder na te denken. Chin-Sue rent richting de bal. Busby is nu in balbezit. Busby draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Royal Eagles 42%, Dark Hooks 58%.
Royal Eagles - Dark Hooks 1:0