Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Abezari Goliati FC Dinamo Tbilisi
Normal Tactiek 1111
39% Balbezit 61%
82% Spel op eigen helft 18%
0 Doelpogingen 36
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
18.9 gemiddelde waardering 47.4
poor Schieten very good
hopeless Passen adequate
weak Verdedigen weak


9e minuut.
Ebanoidze probeert de bal met de borst te controleren. Ebanoidze met een sublieme pass. Żeromski is nu in balbezit. Żeromski haalt uit met een fantastische trap. Jandieri werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Ebanoidze probeert naar een medespeler te passen. Alcântara bereikt de bal nog maar net als eerste. Alcântara passt de bal in één keer door. Żeromski rent richting de bal. Żeromski haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Campos speelt de bal door. Daar is Alcântara, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Alcântara probeert naar een medespeler te passen. Żeromski rent richting de bal. Żeromski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Kvirkvelia bereikt de bal nog maar net als eerste. Alcântara verovert de bal door een tackle van achteren. Alcântara met een sublieme pass. Żeromski bereikt de bal nog maar net als eerste. Żeromski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Gavazza onderschept slim de pass. Gavazza passt de bal met de wreef. Daar is Campos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Alcântara rent richting de bal. Alcântara schiet op doel. Jandieri verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Abezari Goliati - FC Dinamo Tbilisi 0:1

23e minuut.
Lomouri geeft een lange en hoge pass. Eckardt is nu in balbezit. Eckardt met een sublieme pass. Żeromski rent richting de bal. Żeromski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Campos passt de bal in één keer door. Gavazza is nu in balbezit. Gavazza passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Żeromski de bal. Żeromski schiet op doel. Paal!

26e minuut.
Campos probeert naar een medespeler te passen. Gavazza speelt de bal door. Alcântara rent richting de bal. Alcântara draait met de bal, schiet en ... Jandieri maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Abezari Goliati - FC Dinamo Tbilisi 0:2

28e minuut.
Gavazza passt de bal zonder na te denken. Campos is nu in balbezit. Campos passt de bal zonder na te denken. Alcântara bereikt de bal nog maar net als eerste. Alcântara haalt uit met een fantastische trap. Jandieri probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Abezari Goliati - FC Dinamo Tbilisi 0:3

31e minuut.
Mokritskiy geeft de bal voor. Alcântara is nu in balbezit. Żeromski bereikt de bal nog maar net als eerste. Żeromski draait met de bal, schiet en ... Jandieri maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

34e minuut.
Campos rent richting de bal. Campos passt de bal in één keer door. Alcântara rent richting de bal. Alcântara haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Abezari Goliati - FC Dinamo Tbilisi 0:4

41e minuut.
Lomouri geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ebanoidze met de inworp. Campos is nu in balbezit. Campos geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Campos passt de bal zonder na te denken. Gavazza speelt de bal door. Alcântara is nu in balbezit. Alcântara haalt uit met een fantastische trap. Jandieri werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Daar is Gavazza, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gavazza passt de bal met de wreef. Ebanoidze met een sublieme pass. Żeromski is nu in balbezit. Żeromski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Jandieri met een harde bal richting middenveld. Gavazza kopt de bal weg. Alcântara is nu in balbezit. Alcântara draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Abezari Goliati - FC Dinamo Tbilisi 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Abezari Goliati 80%, FC Dinamo Tbilisi 20%.
Abezari Goliati - FC Dinamo Tbilisi 0:5

46e minuut.
Campos is nu in balbezit. Campos passt de bal in één keer door. Gavazza rent richting de bal. Alcântara bereikt de bal nog maar net als eerste. Alcântara draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
Roztoczek probeert naar een medespeler te passen. Ebanoidze speelt de bal door. Żeromski bereikt de bal nog maar net als eerste. Żeromski haalt uit met een fantastische trap. Jandieri maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Abezari Goliati - FC Dinamo Tbilisi 0:6

51e minuut.
Ebanoidze heeft problemen om de bal te vangen. Ebanoidze geeft een hoge lob. Barkaia heeft problemen om de bal te vangen. Alcântara bereikt de bal nog maar net als eerste. Alcântara schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Abezari Goliati - FC Dinamo Tbilisi 0:7

52e minuut.
Kerauli speelt de bal door. Lomouri is nu in balbezit. Lomouri met een sublieme pass. Alcântara rent richting de bal. Alcântara schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Daar is Żeromski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Campos is nu in balbezit. Campos met een sublieme pass. Alcântara bereikt de bal nog maar net als eerste. Alcântara schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Campos kopt de bal weg. Tsimakuridze heeft problemen om de bal te vangen. Żeromski is nu in balbezit. Daar is Żeromski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Żeromski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Żeromski controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Lomouri maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Gavazza kopt de bal weg. Alcântara is nu in balbezit. Alcântara draait met de bal, schiet en ... Jandieri bokst de bal weg. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Ebanoidze zal de hoekschop nemen. Daar is Gavazza, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Alcântara bereikt de bal nog maar net als eerste. Alcântara haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Gavazza bereikt de bal nog maar net als eerste. Gavazza met een sublieme pass. Campos geeft een lange en hoge pass. Żeromski bereikt de bal nog maar net als eerste. Żeromski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Abezari Goliati - FC Dinamo Tbilisi 0:8

77e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Jandieri niet meer kan verder spelen. Ksovrelishvili komt het veld opgelopen.

79e minuut.
Campos passt de bal in één keer door. Żeromski is nu in balbezit. Żeromski haalt uit met een fantastische trap. Lomouri probeert de bal aan de voet te houden. Ksovrelishvili probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Ebanoidze geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Alcântara bereikt de bal nog maar net als eerste. Alcântara schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Abezari Goliati - FC Dinamo Tbilisi 0:9

85e minuut.
Campos speelt de bal door. Gavazza bereikt de bal nog maar net als eerste. Gavazza geeft een lange en hoge pass. Daar is Żeromski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Żeromski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Abezari Goliati - FC Dinamo Tbilisi 0:10

90e minuut.
Ebanoidze is nu in balbezit. Ebanoidze geeft de bal voor. Gavazza kopt de bal weg. Klungelig pakt Alcântara de bal. Alcântara draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Abezari Goliati 84%, FC Dinamo Tbilisi 16%.
Abezari Goliati - FC Dinamo Tbilisi 0:10