Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Rka Deda Abezari Sazidavi
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
53% Spel op eigen helft 47%
9 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.5 gemiddelde waardering 21.5
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen weak
poor Verdedigen poor


2e minuut.
Kirtadze rent richting de bal. Kirtadze geeft de bal voor. Klungelig pakt Sturua de bal. Katsitadze is nu in balbezit. Katsitadze schiet op doel. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Ambokadze onderschept slim de pass. Ambokadze geeft een hoge lob. Daar is Phirtskhalava, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chichua is nu in balbezit. Chichua schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Lolua met een sublieme pass. Sturua is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Peradze. Peradze krijgt een gele kaart.

28e minuut.
Kokosadze onderschept slim de pass. Ambokadze speelt de bal door. Na een snelle pass probeert Kokosadze de bal onder controle te krijgen. Kardava rent richting de bal. Kardava schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Rka Deda - Abezari Sazidavi 1:0

44e minuut.
Narmania bereikt de bal nog maar net als eerste. Didbaridze onderschept slim de pass. Didbaridze passt de bal met de wreef. Kardava rent richting de bal. Kardava haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rka Deda 50%, Abezari Sazidavi 50%.
Rka Deda - Abezari Sazidavi 1:0

47e minuut.
Berikashvili geeft de bal voor. Bakuradze probeert de bal met de borst te controleren. Bakuradze passt de bal met de wreef. Kardava heeft problemen om de bal te vangen. Kardava haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

58e minuut.
Imerlishvili geeft een hoge lob. Davitaia kopt de bal weg. Lolua rent richting de bal. Didbaridze bereikt de bal nog maar net als eerste. Didbaridze haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Didbaridze verovert de bal door een tackle van achteren. Shaburidze legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Didbaridze is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Didbaridze kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Latibashvili maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rka Deda - Abezari Sazidavi 2:0

85e minuut.
Peradze geeft een lange en hoge pass. Baslandze speelt de bal door. Ambokadze bereikt de bal nog maar net als eerste. Kirtadze is nu in balbezit. Kirtadze haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rka Deda 57%, Abezari Sazidavi 43%.
Rka Deda - Abezari Sazidavi 2:0