Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Koyil Bino Kayerdan E`lon
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
43% Spel op eigen helft 57%
14 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
18.2 gemiddelde waardering 15.3
unsatisfactory Schieten poor
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


1e minuut.
Qanchaqov probeert naar een medespeler te passen. Yaqubov bereikt de bal nog maar net als eerste. Yaqubov speelt de bal door. TatorgiyevNusiqov rent richting de bal. TatorgiyevNusiqov schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
Mimiratov bereikt de bal nog maar net als eerste. Varelaqov verovert de bal door een tackle van achteren. SOforov rent richting de bal. Varelaqov verovert de bal door een tackle van achteren. Varelaqov haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Doeltrap. Daldiqov trapt de bal weg van het doel. Mimiratov kopt de bal weg. Qanchaqov bereikt de bal nog maar net als eerste. Qanchaqov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Koyil Bino - Kayerdan E`lon 0:1

19e minuut.
Klungelig pakt Teribov de bal. Kirosov is nu in balbezit. Teribov schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Teribov naar de kleedkamers voor een vroege douche.

23e minuut.
TatorgiyevNusiqov schiet op doel. Tufilganov kopt de bal weg. Daar is Marhamatov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Qanchaqov bereikt de bal nog maar net als eerste. Qanchaqov haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Koyil Bino - Kayerdan E`lon 0:2

26e minuut.
Marhamatov is nu in balbezit. Marhamatov geeft een hoge lob. Qipolov rent richting de bal. Ritasov verovert de bal door een tackle van achteren. Ritasov haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Shaftoliyev heeft problemen om de bal te vangen. Ritasov bereikt de bal nog maar net als eerste. Ritasov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Koyil Bino - Kayerdan E`lon 1:2

28e minuut.
Shaftoliyev rent richting de bal. Shaftoliyev speelt de bal door. Ritasov probeert de bal aan de voet te houden. Qanchaqov rent richting de bal. Qanchaqov schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Shaftoliyev kopt de bal weg. Erdiqov bereikt de bal nog maar net als eerste. Erdiqov met een sublieme pass. Ritasov is nu in balbezit. Ritasov schiet op doel. Maylarov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Koyil Bino - Kayerdan E`lon 2:2

34e minuut.
SOforov bereikt de bal nog maar net als eerste. Varelaqov onderschept slim de pass. Varelaqov met een sublieme pass. Ritasov is nu in balbezit. Ritasov schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
TatorgiyevNusiqov bereikt de bal nog maar net als eerste. Marhamatov is nu in balbezit. Marhamatov speelt de bal door. Qanchaqov rent richting de bal. Qanchaqov draait met de bal, schiet en ... Daldiqov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Daar is Xnasoriyev, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Koyil Bino 48%, Kayerdan E`lon 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Koyil Bino - Kayerdan E`lon 2:2

46e minuut.
Varelaqov kan de bal niet met de borst controleren. Shaftoliyev bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Ritasov zijn tegenspeler op de grond. Ritasov krijgt een gele kaart.

49e minuut.
Marhamatov bereikt de bal nog maar net als eerste. TatorgiyevNusiqov onderschept slim de pass. TatorgiyevNusiqov geeft de bal voor. Asenov bereikt de bal nog maar net als eerste. Asenov draait met de bal, schiet en ... Daldiqov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Koyil Bino - Kayerdan E`lon 2:3

57e minuut.
Qanchaqov verovert de bal door een tackle van achteren. Qanchaqov passt de bal in één keer door. Daar is Tufilganov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. TatorgiyevNusiqov bereikt de bal nog maar net als eerste. TatorgiyevNusiqov schiet op doel. Daldiqov bokst de bal weg.

58e minuut.
TatorgiyevNusiqov rent richting de bal. Masayev onderschept slim de pass. Masayev passt de bal zonder na te denken. Ritasov is nu in balbezit. Ritasov schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Daar is SOforov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

65e minuut.
Masayev geeft een lange en hoge pass. Erdiqov rent richting de bal. Kayumov onderschept slim de pass. Mirdoyev rent richting de bal. Mirdoyev geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

84e minuut.
Qanchaqov rent richting de bal. Qanchaqov draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Xnasoriyev de bal onder controle te krijgen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Yaqubov geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Qanchaqov rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Koyil Bino - Kayerdan E`lon 2:4

87e minuut.
Masayev bereikt de bal nog maar net als eerste. Masayev geeft een hoge lob. SOforov heeft problemen om de bal te vangen. Ritasov is nu in balbezit. Ritasov draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Koyil Bino 37%, Kayerdan E`lon 63%.
Koyil Bino - Kayerdan E`lon 2:4