Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2023-03-22 19:42
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: FC ABRAMOWICE Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 5411
FC ABRAMOWICE MPALADOROI
3 napadów Tactiek 433-f1
60% Balbezit 40%
19% Spel op eigen helft 81%
46 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
8 Buitenspel 0
61.9 gemiddelde waardering 41.1
outstanding Schieten good
outstanding Passen average
solid Verdedigen adequate


3e minuut.
Taškić met een sublieme pass. Wasmosy heeft problemen om de bal te vangen. Jilozinho is nu in balbezit. Jilozinho haalt uit met een fantastische trap. Galarraga werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC ABRAMOWICE - MPALADOROI 1:0

4e minuut.
Gekov haalt uit met een fantastische trap. Lulek probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Taškić geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Jilozinho maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Taškić speelt de bal door. Gekov is nu in balbezit. Gekov passt de bal met de wreef. Jilozinho bereikt de bal nog maar net als eerste. Jilozinho schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Jilozinho bereikt de bal nog maar net als eerste. Jilozinho passt de bal met de wreef. Radler rent richting de bal. Phúc Nguyên onderschept slim de pass. Phúc Nguyên haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

19e minuut.
Daugaviņš rent richting de bal. Taškić onderschept slim de pass. Taškić geeft een lange en hoge pass. Phúc Nguyên bereikt de bal nog maar net als eerste. Phúc Nguyên draait met de bal, schiet en ... Galarraga verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

22e minuut.
Radler kopt de bal weg. Sesa probeert de bal met de borst te controleren. Sesa passt de bal met de wreef. Gekov heeft problemen om de bal te vangen. Gekov haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

27e minuut.
Abacciolo geeft de bal voor. Phúc Nguyên kopt de bal weg. Lulek heeft problemen om de bal te vangen. Gekov is nu in balbezit. Gekov schiet op doel. Galarraga kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Wasmosy verovert de bal door een tackle van achteren. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Prados geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Phúc Nguyên springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

32e minuut.
Pohotový kopt de bal weg. Klungelig pakt Daugaviņš de bal. Prados probeert naar een medespeler te passen. Gekov is nu in balbezit. Gekov schiet op doel. Galarraga verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

34e minuut.
Jilozinho rent richting de bal. Jilozinho passt de bal zonder na te denken. Phúc Nguyên rent richting de bal. Phúc Nguyên schiet op doel. Galarraga werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC ABRAMOWICE - MPALADOROI 2:0

35e minuut.
Jilozinho onderschept slim de pass. Jilozinho geeft een hoge lob. Gekov kopt de bal weg. Phúc Nguyên is nu in balbezit. Phúc Nguyên draait met de bal, schiet en ... Galarraga bokst de bal weg.

37e minuut.
Prados rent richting de bal. Prados geeft een hoge lob. Phúc Nguyên kopt de bal weg. Jilozinho is nu in balbezit. Jilozinho haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

38e minuut.
Pyrka geeft een lange en hoge pass. Taškić kopt de bal weg. Phúc Nguyên is nu in balbezit. Phúc Nguyên schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC ABRAMOWICE - MPALADOROI 3:0

43e minuut.
Prados passt de bal in één keer door. Jilozinho bereikt de bal nog maar net als eerste. Jilozinho probeert naar een medespeler te passen. Phúc Nguyên bereikt de bal nog maar net als eerste. Phúc Nguyên schiet op doel. Galarraga bokst de bal weg. Jilozinho rent richting de bal.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Prados geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Phúc Nguyên krijgt zijn hoofd ertegen. Galarraga maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Taškić rent richting de bal. Taškić geeft de bal voor. Gekov kopt de bal weg. Phúc Nguyên bereikt de bal nog maar net als eerste. Phúc Nguyên haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC ABRAMOWICE 20%, MPALADOROI 80%.
FC ABRAMOWICE - MPALADOROI 3:0

46e minuut.
Drulović rent richting de bal. Jilozinho verovert de bal door een tackle van achteren. Jilozinho passt de bal zonder na te denken. Phúc Nguyên heeft problemen om de bal te vangen. Phúc Nguyên schiet op doel. Galarraga probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

53e minuut.
Galarraga speelt de bal door. Daugaviņš kopt de bal weg. Jilozinho controleert de bal met de borst. Jilozinho draait met de bal, schiet en ... Galarraga probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Taškić passt de bal met de wreef. Jilozinho bereikt de bal nog maar net als eerste. Jilozinho passt de bal met de wreef. Phúc Nguyên rent richting de bal. Phúc Nguyên draait met de bal, schiet en ... Galarraga kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

55e minuut.
Taškić probeert naar een medespeler te passen. Prados is nu in balbezit. Prados probeert naar een medespeler te passen. Daar is Phúc Nguyên, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Phúc Nguyên draait met de bal, schiet en ... Galarraga bokst de bal weg.

58e minuut.
Taškić is nu in balbezit. Taškić met een sublieme pass. Prados speelt de bal door. Phúc Nguyên rent richting de bal. Phúc Nguyên haalt uit met een fantastische trap. Galarraga verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

59e minuut.
Taškić neemt de hoekschop. Phúc Nguyên heeft problemen om de bal te vangen. Phúc Nguyên haalt uit met een fantastische trap. Piruşca probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Galarraga werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC ABRAMOWICE - MPALADOROI 4:0

62e minuut.
Gekov draait met de bal, schiet en ... Lulek probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Jilozinho is nu in balbezit. Jilozinho schiet op doel. Wasmosy probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Taškić neemt de hoekschop. Phúc Nguyên krijgt zijn hoofd ertegen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FC ABRAMOWICE - MPALADOROI 5:0

71e minuut.
Prados met een sublieme pass. Jilozinho is nu in balbezit. Jilozinho passt de bal in één keer door. Phúc Nguyên is nu in balbezit. Phúc Nguyên schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

73e minuut.
Prados probeert naar een medespeler te passen. Taškić heeft problemen om de bal te vangen. Taškić met een sublieme pass. Phúc Nguyên is nu in balbezit. Phúc Nguyên draait met de bal, schiet en ... Galarraga kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Jilozinho is nu in balbezit.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Prados zal de hoekschop nemen. Lulek kopt de bal weg. Gekov is nu in balbezit. Gekov haalt uit met een fantastische trap. Galarraga probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

76e minuut.
Abacciolo speelt de bal door. Prados is nu in balbezit. Prados met een sublieme pass. Klungelig pakt Phúc Nguyên de bal. Phúc Nguyên draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Radler kopt de bal weg. Taškić is nu in balbezit. Taškić passt de bal met de wreef. Gekov rent richting de bal. Gekov haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

83e minuut.
Armeanca rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Herczyk. Armeanca is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Herczyk probeert naar een medespeler te passen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Daugaviņš neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Pohotový verovert de bal door een tackle van achteren. Pohotový geeft de bal voor. Lulek kopt de bal weg. Phúc Nguyên probeert de bal aan de voet te houden. Phúc Nguyên draait met de bal, schiet en ... Galarraga probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

88e minuut.
Taškić rent richting de bal. Taškić passt de bal met de wreef. Gekov bereikt de bal nog maar net als eerste. Gekov schiet op doel. Galarraga maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC ABRAMOWICE - MPALADOROI 6:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC ABRAMOWICE 17%, MPALADOROI 83%.
FC ABRAMOWICE - MPALADOROI 6:0