Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Cuba U21 Panamá U21
4-4-2 ELASTICO Tactiek Panama v14
49% Balbezit 51%
51% Spel op eigen helft 49%
4 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 3
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
55 gemiddelde waardering 48.8
good Schieten solid
solid Passen good
very good Verdedigen solid


11e minuut.
Baños verovert de bal door een tackle van achteren. Baños geeft een hoge lob. Justavino bereikt de bal nog maar net als eerste. Murillo verovert de bal door een tackle van achteren. Murillo schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

14e minuut.
De La Espada geeft een lange en hoge pass. Cárdenas is nu in balbezit. Roberts onderschept slim de pass. Roberts haalt uit met een fantastische trap. Portal probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Cuba U21 - Panamá U21 0:1

24e minuut.
O`Reilly rent richting de bal. Murillo is nu in balbezit. Murillo passt de bal in één keer door. Klungelig pakt O`Reilly de bal. O`Reilly draait met de bal, schiet en ... Stewart bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cuba U21 47%, Panamá U21 53%.
Cuba U21 - Panamá U21 0:1

53e minuut.
Palofox bereikt de bal nog maar net als eerste. Palofox geeft een hoge lob. Roberts rent richting de bal. Roberts schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Cuba U21 - Panamá U21 0:2

54e minuut.
Montenegro passt de bal met de wreef. O`Reilly bereikt de bal nog maar net als eerste. O`Reilly passt de bal zonder na te denken. O`Reilly is nu in balbezit. O`Reilly haalt uit met een fantastische trap. Stewart bokst de bal weg.

58e minuut.
Orama passt de bal met de wreef. Tejeda rent richting de bal. Cepero tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Cepero krijgt een gele kaart.

61e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Romeu komt het veld opgelopen.

65e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Calderón komt het veld opgelopen.

73e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Montano komt het veld opgelopen.

75e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Murillo stond buitenspel. Xiaowen komt het veld opgelopen. Vernón komt het veld opgelopen.

76e minuut.
Montano bereikt de bal nog maar net als eerste. Tejeda verovert de bal door een tackle van achteren. Tejeda geeft de bal voor. Palofox is nu in balbezit. Palofox draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Klungelig pakt Bartumeo de bal. Palofox rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bartumeo. Bartumeo krijgt een gele kaart.

81e minuut.
Montenegro passt de bal met de wreef. Calderón bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van De La Espada. De La Espada krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cuba U21 55%, Panamá U21 45%.
Cuba U21 - Panamá U21 0:2