Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2023-03-20 19:35
  • Competitiewedstrijd: Arcade
  • Stadion: Higbury
  • Weer: Onbewolkt
    en warm
  • Toeschouwers:
LZDS Pakistan GeoFootball
541 Tactiek Basic
59% Balbezit 41%
32% Spel op eigen helft 68%
23 Doelpogingen 3
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
52.6 gemiddelde waardering 29.4
uitmuntend Schieten slecht
solide Passen matig
uitstekend Verdedigen matig


3e minuut.
Huet kopt de bal weg. Van de Gehuchte rent richting de bal. Van de Gehuchte geeft de bal voor. Margaryan is nu in balbezit. Margaryan schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Guşeilă geeft een lange en hoge pass. Inworp. Cisneros met een snelle inworp. Morán is nu in balbezit. Morán geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Szubierajski is nu in balbezit. Szubierajski probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Aldeondo de bal. Aldeondo geeft de bal voor. Margaryan krijgt zijn hoofd ertegen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

28e minuut.
Daar is Morán, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Morán speelt de bal door. Danecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Margaryan onderschept slim de pass. Margaryan haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

30e minuut.
Michailidis rent richting de bal. Michailidis passt de bal zonder na te denken. Amigo Ferreiro rent richting de bal. Morán onderschept slim de pass. Morán schiet op doel. Bengoa bokst de bal weg. Margaryan rent richting de bal. Margaryan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
LZDS Pakistan - GeoFootball 1:0

33e minuut.
Becerra kopt de bal weg. Oržakauskas speelt de bal door. Danecki kan de bal niet met de borst controleren. Margaryan is nu in balbezit. Margaryan draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Guşeilă trapt de bal weg. Majchrzak kopt de bal weg. Margaryan bereikt de bal nog maar net als eerste. Margaryan draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Morán passt de bal met de wreef. Michailidis is nu in balbezit. Michailidis geeft een lange en hoge pass. Margaryan rent richting de bal. Margaryan haalt uit met een fantastische trap. Bengoa kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Szubierajski geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Margaryan springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Michailidis passt de bal met de wreef. Morán bereikt de bal nog maar net als eerste. Morán passt de bal in één keer door. Margaryan rent richting de bal. Margaryan schiet op doel. Bengoa verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LZDS Pakistan 38%, GeoFootball 62%.
LZDS Pakistan - GeoFootball 1:0

46e minuut.
Cioropina komt het veld opgelopen. MacKaskill komt het veld opgelopen. Özkemal komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Guşeilă rent richting de bal. Guşeilă geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Risadinha de bal onder controle te krijgen. Margaryan bereikt de bal nog maar net als eerste. Margaryan haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

49e minuut.
Özkemal rent richting de bal. Morán verovert de bal door een tackle van achteren. Morán passt de bal zonder na te denken. Michailidis rent richting de bal. Michailidis geeft de bal voor. Bengoa kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Margaryan heeft problemen om de bal te vangen. Margaryan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
LZDS Pakistan - GeoFootball 2:0

59e minuut.
Guşeilă probeert de bal aan de voet te houden. Majchrzak rent richting de bal. Majchrzak geeft een lange en hoge pass. MacKaskill heeft problemen om de bal te vangen. Morán is nu in balbezit.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Michailidis neemt de hoekschop. Margaryan maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

68e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Aldeondo met de inworp. Szubierajski geeft de bal voor. Michailidis is nu in balbezit. Michailidis haalt uit met een fantastische trap. Bengoa kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

74e minuut.
Szubierajski met een sublieme pass. Majchrzak met een sublieme pass. Daar is Margaryan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Morán is nu in balbezit. Morán haalt uit met een fantastische trap. Bengoa verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Amigo Ferreiro rent richting de bal. Amigo Ferreiro geeft een lange en hoge pass. Zamieniecki kopt de bal weg. Van de Gehuchte rent richting de bal. Van de Gehuchte geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

81e minuut.
Majchrzak passt de bal zonder na te denken. Aldeondo is nu in balbezit. Aldeondo geeft een lange en hoge pass. Margaryan krijgt zijn hoofd ertegen. Bengoa maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Majchrzak rent richting de bal. Majchrzak passt de bal met de wreef. Margaryan rent richting de bal. Margaryan draait met de bal, schiet en ... Bengoa werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
LZDS Pakistan - GeoFootball 3:0

85e minuut.
Margaryan rent richting de bal. Morán rent richting de bal. Margaryan is nu in balbezit. Morán is nu in balbezit. Morán haalt uit met een fantastische trap. Bengoa kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Margaryan is nu in balbezit.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Szubierajski geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Margaryan rent richting de bal. Margaryan schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

88e minuut.
Huet speelt de bal door. Grant is nu in balbezit. Grant met een sublieme pass. Margaryan is nu in balbezit. Margaryan schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LZDS Pakistan 26%, GeoFootball 74%.
LZDS Pakistan - GeoFootball 3:0