Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2023-03-22 19:20
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: F.C. PADULA Arena
  • Weer: heavy clouds
    heavy shower
  • Toeschouwers: 4220
F.C. PADULA Berta Team
532-off Tactiek sconfitta sicura
43% Balbezit 57%
63% Spel op eigen helft 37%
1 Doelpogingen 14
3 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
38.5 gemiddelde waardering 40.3
good Schieten very good
average Passen adequate
adequate Verdedigen good


1e minuut.
Kalmarski bereikt de bal nog maar net als eerste. Zeituni bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Kalmarski zijn tegenspeler op de grond. Directe rode kaart, Kalmarski moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Kalmarski schaamt zich omdat hij het team in de steek laat. Zeituni raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

3e minuut.
Piskorek rent richting de bal. Piskorek probeert naar een medespeler te passen. Lapčević is nu in balbezit. Koukounaris onderschept slim de pass. Koukounaris haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Kocev bereikt de bal nog maar net als eerste. Kocev passt de bal zonder na te denken. Ostrobramski rent richting de bal. Ostrobramski geeft de bal voor. Zeituni springt en kopt de bal. Vázquez bokst de bal weg.

31e minuut.
Glista is nu in balbezit. Kocev onderschept slim de pass. Kocev geeft een hoge lob. Batić bereikt de bal nog maar net als eerste. Batić schiet op doel. Vázquez probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

32e minuut.
Kocev verovert de bal door een tackle van achteren. Kocev geeft een lange en hoge pass. Belluto bereikt de bal nog maar net als eerste. Belluto haalt uit met een fantastische trap. Vázquez maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. PADULA - Berta Team 0:1

34e minuut.
Batić geeft de bal voor. Mas heeft problemen om de bal te vangen. Zeituni rent richting de bal. Zeituni schiet op doel. Vázquez probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. PADULA - Berta Team 0:2

36e minuut.
Moutsis onderschept slim de pass. Moutsis passt de bal zonder na te denken. Damari rent richting de bal. Zeituni onderschept slim de pass. Zeituni haalt uit met een fantastische trap. Vázquez probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. PADULA - Berta Team 0:3

40e minuut.
Kocev verovert de bal door een tackle van achteren. Kocev geeft een hoge lob. Batić bereikt de bal nog maar net als eerste. Batić draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

42e minuut.
Ostrobramski met een snelle inworp. Batić bereikt de bal nog maar net als eerste. Batić passt de bal in één keer door. Belluto bereikt de bal nog maar net als eerste. Belluto haalt uit met een fantastische trap. Vázquez kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C. PADULA 63%, Berta Team 37%.
F.C. PADULA - Berta Team 0:3

50e minuut.
Glista probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Mas bereikt de bal nog maar net als eerste. Zeituni verovert de bal door een tackle van achteren. Zeituni haalt uit met een fantastische trap. Vázquez maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. PADULA - Berta Team 0:4

56e minuut.
Piskorek rent richting de bal. Ostrobramski verovert de bal door een tackle van achteren. Ostrobramski met een sublieme pass. Batić is nu in balbezit. Batić draait met de bal, schiet en ... Vázquez probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

63e minuut.
Batić bereikt de bal nog maar net als eerste. Batić geeft een lange en hoge pass. Zeituni is nu in balbezit. Zeituni draait met de bal, schiet en ... Vázquez werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Lapčević geeft de bal voor. Cand├îla verovert de bal door een tackle van achteren. Belluto bereikt de bal nog maar net als eerste. Zeituni rent richting de bal. Zeituni draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

72e minuut.
Mas geeft een hoge lob. Inworp. Ostrobramski met een snelle inworp. Batić rent richting de bal. Batić geeft de bal voor. Paal! Vázquez maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Zeituni bereikt de bal nog maar net als eerste. Zeituni schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. PADULA - Berta Team 0:5

74e minuut.
Batić verovert de bal door een tackle van achteren. Zeituni bereikt de bal nog maar net als eerste. Zeituni haalt uit met een fantastische trap. Vázquez werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Damari probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Calhamar geeft de bal voor. Inworp. Belluto met een snelle inworp. Klungelig pakt Ostrobramski de bal. Ostrobramski geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Batić rent richting de bal. Batić geeft een hoge lob. Moutsis bereikt de bal nog maar net als eerste. Moutsis haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. PADULA - Berta Team 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C. PADULA 62%, Berta Team 38%.
F.C. PADULA - Berta Team 0:6