Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Daehan Minguk U21 Hong Kong U21
DEFQON 5 Tactiek VT_532_WING
60% Balbezit 40%
41% Spel op eigen helft 59%
13 Doelpogingen 0
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
38.2 gemiddelde waardering 33.6
goed Schieten matig
matig Passen matig
zwak Verdedigen zwak


3e minuut.
Chi Wai geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Hyun met de inworp. Lo-Chun rent richting de bal. Lo-Chun geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Kyung-Ho kopt de bal weg. Daar is Sai Kwan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Joon-Bum is nu in balbezit. Joon-Bum haalt uit met een fantastische trap. Kwok Fai maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Daehan Minguk U21 - Hong Kong U21 1:0

15e minuut.
Daar is Sai Kwan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Siu Wai bereikt de bal nog maar net als eerste. Joon-Bum begaat een overtreding. Joon-Bum krijgt een gele kaart.

17e minuut.
Doeltrap. Ling-Chong met een harde bal richting middenveld. Sheung Kwai kopt de bal weg. Hanuto bereikt de bal nog maar net als eerste. Hanuto draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

19e minuut.
Inworp. Lo-Chun zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Hyun geeft een hoge lob. Joon-Bum heeft problemen om de bal te vangen. Joon-Bum schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Hyun is nu in balbezit. Hyun probeert naar een medespeler te passen. Yiu Cheong rent richting de bal. Hanuto verovert de bal door een tackle van achteren. Hanuto draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Klungelig pakt Hyun de bal. Hyun geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Chi Wai de bal. Hanuto rent richting de bal. Hanuto schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Joon-Bum geeft de bal voor. Chi Wai kopt de bal weg. Joon-Bum is nu in balbezit. Joon-Bum schiet op doel. Wen probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Daehan Minguk U21 - Hong Kong U21 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Daehan Minguk U21 43%, Hong Kong U21 57%.
Daehan Minguk U21 - Hong Kong U21 2:0

57e minuut.
Sai Kwan probeert naar een medespeler te passen. Hyun rent richting de bal. Hyun geeft de bal voor. Joon-Bum rent richting de bal. Joon-Bum haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Yiu Cheong bereikt de bal nog maar net als eerste. Yiu Cheong passt de bal zonder na te denken. Wen heeft problemen om de bal te vangen. Joon-Bum rent richting de bal. Joon-Bum draait met de bal, schiet en ... Kwok Fai bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Hanuto is nu in balbezit. Hanuto draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Kyung-Ho de bal onder controle te krijgen. Kyung-Ho geeft de bal voor. Hanuto springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Daehan Minguk U21 38%, Hong Kong U21 62%.
Daehan Minguk U21 - Hong Kong U21 2:0