Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fläsch CHROBRY_1946
1S5M Tactiek S-Fl-L
49% Balbezit 51%
61% Spel op eigen helft 39%
3 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
8 Buitenspel 13
64.7 gemiddelde waardering 64
goed Schieten zeer goed
formidabel Passen uitstekend
uitmuntend Verdedigen uitmuntend


4e minuut.
Kreijermaat maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Fras heeft problemen om de bal te vangen. Fras geeft een hoge lob. Clown rent richting de bal. Clown schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Fläsch - CHROBRY_1946 0:1

10e minuut.
Fras rent richting de bal. Cantieni tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Fras is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Fras zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Clown maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

13e minuut.
Fras is nu in balbezit. Fras probeert naar een medespeler te passen. Tütscher onderschept slim de pass. Bürgi rent richting de bal. Bürgi draait met de bal, schiet en ... Muleta bokst de bal weg.

20e minuut.
Modzelewski passt de bal zonder na te denken. Fras bereikt de bal nog maar net als eerste. Fras speelt de bal door. Bürgi bereikt de bal nog maar net als eerste. Bürgi haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

39e minuut.
Kalbermatten bereikt de bal nog maar net als eerste. Kalbermatten geeft de bal voor. Giacometti kopt de bal weg. Di Vito rent richting de bal. Di Vito draait met de bal, schiet en ... Diğmat probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Diğmat probeert naar een medespeler te passen. Kalbermatten kopt de bal weg. Modzelewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Modzelewski geeft een hoge lob. Bürgi springt en kopt de bal. Muleta probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Clown bereikt de bal nog maar net als eerste.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
bin Ashaari onderschept slim de pass. bin Ashaari speelt de bal door. Fras rent richting de bal. Fras geeft een hoge lob. Bürgi springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Fläsch - CHROBRY_1946 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fläsch 67%, CHROBRY_1946 33%.
Fläsch - CHROBRY_1946 0:2

47e minuut.
bin Ashaari geeft een lange en hoge pass. Fras bereikt de bal nog maar net als eerste. Fras passt de bal in één keer door. Bürgi rent richting de bal. Bürgi schiet op doel. Muleta verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

77e minuut.
Modzelewski met een sublieme pass. Fras rent richting de bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Fras neemt de hoekschop. Clown springt en kopt de bal. Muleta probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De bal raakt de paal.

89e minuut.
Cantieni bereikt de bal nog maar net als eerste. Cantieni geeft de bal voor. Giacometti is nu in balbezit. Giacometti haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fläsch - CHROBRY_1946 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fläsch 55%, CHROBRY_1946 45%.
Fläsch - CHROBRY_1946 1:2